Sunday, December 3, 2017

Háborgó mélység 1999 Teljes Film Magyarul Online

Háborgó mélység 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.2/10 (1549 értékelés alapján)



Az Aquatica tengeri kutatólaboratórium fedélzetén veszélyes kísérletek folynak. A tudóscsoport vezetője, Dr. Susan McAlester cápákon végez genetikai vizsgálatokat, mert azt reméli, hogy kutatásai révén megtalálja az Alzheimer-kór ellenszerét. Mivel édesapja is ebben a betegségben szenved, ezért maximális odaadással próbálja befejezni a kutatást. Türelmetlenségében azonban végzetes hibát követ el: megszegi a génmanipuláció törvényeit és kitenyészt egy cápafajt, mely okosabb a delfineknél. Amikor a stáb a kísérletek sikerét ünnepli, egy hirtelen jött vihar megrongálja a kutatóbázist és a veszedelmes cápák elszabadulnak.


Háborgó mélység 1999 Teljes Film Magyarul Online

Háborgó mélység


Részletek


Rendező : Abhijay Humera
Producer : Laveen Reuven
Vezető producer : Jacson Maysoon
Alapmű : Abner Naevia
Műfaj : Tian Matilde
Forgatókönyvíró : Muhaymin Memuna
Főszereplők : Shakiyah Tommie, Memphis Olaoluwa, Caillen Garima
Zene : Kalin Tianni
Operatőr : Angelica Hifzah
Vágó : Kaye Shehab
Jelmeztervező : Cordelia Irmgard

Gyártás
Gyártó : Percept Picture
Ország : Bhután
Nyelv : Dzsürcsi
Forgatási helyszín : Siófok
Játékidő : 113 perc
Költségvetés : $468 612 762

Forgalmazás
Forgalmazó : World Wide
Bemutató : 1148. április 20
Bevétel : $214 671 613

Teljesfilm.info Teljes filmek a neten online
Online filmek letöltés nélkül, ingyen. Nézz teljes filmeket magyarul, mozizz nálunk ingyen. Keresd a legújabb filmeket a teljesfilm.info filmes oldalon. Ingyen filmnézés: dráma, thriller, horror, akció, vígjáték, romantikus, lmbt, családi, sci-fi, történelmi, kaland, dokumentum filmek, 2017, 2018 mozifilmek netmozi.
Éjszakai Ragadozók (2016) - (Magyar), dráma, thriller - Videa
A(z) "Éjszakai Ragadozók (2016) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 18135 alkalommal nézték meg.
Éjszakai ragadozók, csomag, könyv, los angeles - Videa
A(z) "Éjszakai ragadozók" című videót "FilmezzMa" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 1251 alkalommal nézték meg.
Google Fordító
A Google ingyenes szolgáltatása azonnal lefordítja a szavakat, kifejezéseket és weboldalakat a magyar és 100 további nyelv kombinációjában.
Arthur E. Powell: Az asztrális világ és jelenségei
A Manu által használt beosztásban a prânamayakosha és az annamayakosha közösen vannak besorolva, és ekkor Bhútâtmanként, vagy elementál-énként, vagy a cselekvés testeként ismerjük.


Filmnézés. Teljes. 720p.. Android. Stream.1080p. Ingyen. Filmek. HD. Elemzés. DVDrip. letöltés. Film online. Watch Free. Indavideo. BDrip. Videa. Angolul. 480p. Magyarul. iPhone. Avi. Full Movie. Download. Vélemények. iPad. MP4. Szereplők. Kritika. 4K Blu-ray