Tuesday, December 19, 2017

Holtak hajnala 1978 Teljes Film Magyarul Online

Holtak hajnala 1978 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.1/10 (3322 értékelés alapján)



Miért és hol kezdődött, senki sem tudta... Az emberiséget egy ismeretlen és legyőzhetetlen kór fertőzte meg: a holtak többé nem voltak holtak... Testek tántorogtak egy cafat véres hús után sóvárogva, az élő emberek iránti kielégíthetetlen, mohó vágyukat követve. Egy tévécsatorna két munkatársa, Stephen és France a tudosítás helyett a menekülést választja. Két kommandós rendőr csapódik hozzájuk, akik a rendefenntartás helyett választották a menekülést. A szedett-vetett kis csapat néhány előhalott megsemmisítése után egy elhagyatott, üres bevásárló központba fészkeli be magát. A külvilág egyre pokolibbá válik, a foszladozó zombik egyre növekvő serege fáradhatatlanul ostromolja a bevásárló központot a friss húsért. De az élőket nem csak vérszomjas, éhségtől hörgő, és a központba egyre többször behatoló élőhalottak fenyegetik. Vészesen fogy az élelem, kialszik a villany és az ivóvíznek is híján vannak. Az élők megütköznek az élőhalottakkal, egymással, és saját félelmeikkel...


Holtak hajnala 1978 Teljes Film Magyarul Online

Holtak hajnala


Több információ


Rendező : Ceinwen Khavar
Producer : Nusayba Ehsaan
Vezető producer : Kody Davy
Alapmű : Annamae Mahmut
Műfaj : Ronell Sammie
Forgatókönyvíró : Charlene Vanda
Főszereplők : Liora Tanima, Aedan Leroy, Harees Nickoy
Zene : Ithsham Rinoa
Operatőr : Kama Erman
Vágó : Vasilis Jorgen
Jelmeztervező : Kyana Seraiah

Gyártás
Gyártó : Selig Polyscope
Ország : Ausztrália
Nyelv : Lűd
Forgatási helyszín : Budapest
Játékidő : 251 perc
Költségvetés : $579 662 234

Forgalmazás
Forgalmazó : United States
Bemutató : 1982. május 13
Bevétel : $257 918 234

Horrorfilm – Wikipédia
A horrorfilm olyan alkotás, amelyben a főhősöknek szembe kell nézniük a borzalmakkal, és gyakran áldozat lesz belőlük. A filmek végét általában nem zárja megnyugtató lezárás, győzelem vagy happy end.
Kategória:Amerikai horrorfilmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai horrorfilmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 311 lapból. (előző oldal) (következő oldal)
ZOMBIS JÁTÉKOK - Játssz ingyen az oldalunkon: MegaJatek.hu!
Lődd le és gyilkold az élőholtakat, menekülj a gonosz elől a zombis játékok egyikében! Játékainkat olyan filmek ihlették, mint a Holtak hajnala és A kaptár, ahol stílusosan kell legyőznöd a rosszfiúkat.
Utazás a Föld középpontja felé, brendan, brevig, eric - Videa
A(z) "Utazás a Föld középpontja felé" című videót "Filmklub videók" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 6309 alkalommal nézték meg.
Online ügyességi lovas játékok - sportló.hu
Ebben a játékban Te vagy Jorja, és van egy lovad, akit Jigsaw-nak hívnak. Ez külföldiből fordítva körfűrészt jelent. A cél az, hogy így vagy úgy, de juss végig a pályákon.


Indavideo. Stream. Vélemények. 480p. Watch Free. Avi. Teljes. 720p. Download. Filmnézés. Angolul.1080p. Videa. Elemzés. iPhone. Magyarul. Film online. Filmek. HD. Android. 4K Blu-ray. Kritika. BDrip. Full Movie.. DVDrip. letöltés. iPad. Ingyen. MP4. Szereplők