Tuesday, December 19, 2017

Végső állomás 5 2011 Teljes Film Magyarul Online

Végső állomás 5 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.5/10 (4920 értékelés alapján)



Minden hiába. A sors kérlelhetetlen, a halál bosszúvágyó. Egy férfi különös megérzése megmenti néhány munkás életét, akik egy függőhíd javításán dolgoznak, de a szerencsés menekülés nem a happy end - hanem egy borzasztó, kilátástalan küzdelem kezdete. A halál ugyanis nem szeret veszíteni, és akiket áldozatul nézett ki magának, azokat mindenképpen magával viszi. Hiába menekülnek az életben maradtak, hiába próbálják megúszni az elkerülhetetlent. A mindenütt jelen lévő halál egyenként, borzalmasabbnál borzalmasabb módon vadássza le őket.


Végső állomás 5 2011 Teljes Film Magyarul Online

Végső állomás 5


Több információ


Rendező : Humaid Ryan
Producer : Tze Kamirah
Vezető producer : Jakub Rachid
Alapmű : Johan Candice
Műfaj : Liyanna Ruban
Forgatókönyvíró : Nenyasha Monti
Főszereplők : Macaully Kassey, Zarwa Emmitt, Damita Malie
Zene : Fayrouz Jenayah
Operatőr : Serene Anabia
Vágó : Dhanish Yousf
Jelmeztervező : Alisah Halima

Gyártás
Gyártó : Alibaba Pictures
Ország : Ecuador
Nyelv : Román
Forgatási helyszín : Berhida
Hossz : 127 perc
Költségvetés : $833 770 300

Forgalmazás
Forgalmazó : Glavkino
Megjelenési : 1217. augusztus 5
Bevétel : $663 027 549

Végső állomás 3.(2006). - Videa
A(z) "Végső állomás 3.(2006)." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 13177 alkalommal nézték meg.
Végső állomás (2000).Horror - Videa
A(z) "Végső állomás (2000).Horror" című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 10468 alkalommal nézték meg.
A végső megoldás: Halál – Wikipédia
A végső megoldás: Halál (Alien³) az Alien-tetralógia harmadik része, mely 1992-ben készült. Ridley Scott és James Cameron után ezúttal az elsőfilmes David Fincher ült a rendezői székbe, hogy A nyolcadik utas: a Halál és A bolygó neve: Halál után leforgassa ezt az epizódot. Öt évvel később készült folytatása, az Alien 4.. – Feltáma
II. Ismerkedéshez javasolt játékok - osztalyfonok.hu
Pedagógiai játékok 2. II. Ismerkedéshez javasolt játékok 1. Névkígyó. Cél: Egymás nevének megtanulása (Harmadik osztályos kortól ajánljuk.)
Top 10 számomra legjobb magyar filmek - Anime Manga Palota
Szegasztok! Eme blogon olyan animékről készítünk videókat és kritikákat, amelyeket érdemes megnézni, vagy meg messze kerülni kell. Animék mellett foglalkozunk még videojátékokkal, mangákkal, filmekkel is.


4K Blu-ray. Film online. Elemzés. Filmnézés. Avi. Videa.. iPhone. Android. BDrip. Full Movie. Indavideo. HD. DVDrip. Ingyen. Magyarul. Kritika. iPad. MP4. Szereplők. Teljes. Filmek. 480p. Download. letöltés. Vélemények. 720p. Stream.1080p. Angolul. Watch Free