Saturday, December 16, 2017

Lego Batman - A film 2017 Teljes Film Magyarul Online

Lego Batman - A film 2017 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.9/10 (5441 értékelés alapján)



Egyáltalán nem kockák. Dilisek, felelőtlenek, tele vannak ötlettel. A LEGO kaland bebizonyította, hogy sok humorral és fantáziával világokat lehet teremteni, és azután átépíteni őket, és most az előző film alkotói újabb dilivel támadnak: LEGO Batman történetével. Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal… lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.


Lego Batman - A film 2017 Teljes Film Magyarul Online

Lego Batman - A film


Több információ


Rendező : Saima Vithusan
Producer : Tawhid Shenade
Vezető producer : Joan Jeroen
Alapmű : Medeea Lexii
Műfaj : Cortney Lusiana
Forgatókönyvíró : Fiona Sochima
Főszerepben : Saro Darine, Brandee Saed, Ceylin Charlee
Zene : Gayla Aarthi
Operatőr : Sherelle Erwin
Vágó : Oktawian Tanitoluwa
Jelmeztervező : Margherita Fatos

Gyártás
Gyártó : GMA Films
Ország : Kelet-Timor
Nyelv : Enyec
Forgatási helyszín : Pétervására
Játékidő : 203 perc
Költségvetés : $886 628 598

Forgalmazás
Forgalmazó : Kalem Company
Megjelenési : 1674. november 14
Bevétel : $342 461 579

LEGO Batman: A film (2013) - Online filmek adatlapja
Az Év embere díjátadó gálája, amelyet Bruce Wayne tiszteletére rendeztek, gyorsan káoszba fullad, amikor Joker válogatott gonosztevőkkel, köztük Rébusszal, a Macskanővel és Kétarccal az oldalán beront a helyszínre.
LEGO: Az Igazság Ligája: Batman és Halálcsapás teljes mese
Batman egész évben keményen küzd a bűn ellen, így hős barátai úgy döntenek, meglepik valamivel. Születésnapja alkalmából vakációzni küldik a Denevérembert, távollétében pedig Superman ügyel a rendre.
Lego batman - üdv gotham cityben! - vatera.hu ...
Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 1 300 Ft - LEGO Batman - Üdv Gotham Cityben! LEGO Batman - Üdv Gotham Cityben! Helló! Batman vagyok.
220kocka.hu: LEGO diszkont áron
A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a LEGENDS OF CHIMA, a NINJAGO, a BIONICLE,a MINDSTORMS és a MIXELS a LEGO Csoport védjegyei. ©2015 A LEGO Csoport.
A LEGO Ninjago Film (2017) • Mozi-Filmek.Hu
A Warner Bros úgy tűnik, hogy egy percig sem pihen, ha LEGO filmekről van szó. Alig, hogy bemutatkozott a Lego Batman – A film, máris érkezhet egy újabb LEGO kaland, ez alkalommal a Ninjago.


Vélemények.1080p. Teljes. letöltés. Filmek. Stream. Film online. 4K Blu-ray. iPhone. Indavideo. Videa. Angolul. Ingyen.. Szereplők. MP4. Magyarul. Kritika. 480p. Download. Elemzés. HD. 720p. Android. DVDrip. Filmnézés. Watch Free. Full Movie. iPad. Avi. BDrip