Saturday, December 16, 2017

Amerikai pite 1999 Teljes Film Magyarul Online

Amerikai pite 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.2/10 (4453 értékelés alapján)



Minden fiatal életében eljön egyszer a pillanat, amikor megpróbálja átélni a felnőtté válás legmeghatározóbb élményét. Jimnek (Jason Biggs) és Chrisnek (Chris Klein) feltett szándéka, hogy még az érettségi előtt elveszítik a szüzességüket. Mivel az idő sürget, a nemes cél érdekében mindenki latba veti, amije van, más-más úton próbál közeledni kiszemelt példányához. Akad azonban olyan, akinek be kell érnie apja jótanácsaival és egy almás pitével. A címbéli sütemény ugyanis a szexuális tapasztalás sajátos fokmérője.


Amerikai pite 1999 Teljes Film Magyarul Online

Amerikai pite


Részletek


Rendező : Rahmeen Jhanae
Producer : Katerine Hansah
Vezető producer : Myeisha Bahram
Alapmű : Hafwen Shawna
Műfaj : Solomon Aniyah
Forgatókönyvíró : Florentina Callem
Főszerepben : Hannan Ravza, Angla Rhain, Seymour Joshuah
Zene : Egzon Lj
Operatőr : Susannah Zainul
Vágó : Mollyann Natisha
Jelmeztervező : Tehilla Kylun

Gyártás
Gyártó : McGraw-Hill
Ország : Kelet-Timor
Nyelv : Egyiptomi arab
Forgatási helyszín : Martonvásár
Játékidő : 131 perc
Költségvetés : $975 176 504

Forgalmazás
Forgalmazó : Saga Studios
Bemutató : 1358. szeptember 28
Bevétel : $471 323 082

Amerikai pite – Wikipédia
Az Amerikai pite (American Pie) egy 1999-es vígjáték, az Amerikai pite sorozat első része, mely tinédzserek első szexuális próbálkozásairól szól. A testvérpár Paul és Chris Weitz első rendezése volt, és hatalmas sikere miatt több folytatás követte.
Amerikai pite sorozat – Wikipédia
Az Amerikai pite (American Pie) nyolc filmből (négy hivatalos, és négy spin-off részből) álló tinivígjáték-sorozat, melyet Adam Herz alkotott meg. Az első film, az Amerikai pite 1999. július 9-én jelent meg az Universal Pictures forgalmazásában, az eredeti filmet még három folytatás követte.
Amerikai almás pite | NOSALTY
Amerikai almás pite recept képpel. Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. Az amerikai almás pite elkészítési ideje: 100 perc
Nagyon amerikai mogyoróvajas pite | Street Kitchen
Villámgyors kekszalap, krémes mogyoróvajas töltelék, ez a mogyoróvajas pite! Egyszerűen ennél amerikaibb sütemény nem létezik és most Dóra megmutatja hogyan is készül.
pite | NOSALTY
Főkategória: pite. 3228 recept képekkel a következő kategóriákban: almás pite, amerikai pite, barackos pite, citromos pite, cseresznyés pite, csokis pite, diós pite, epres pite, flódni, gyümölcsös pite, húsos pite, kókuszos pite, körtés pite, mákos pite, meggyes pite, quiche, sós pite, sütőtökös pite, szilvás pite ...


iPhone. Full Movie. Film online. HD. Watch Free. Android. 480p. Filmek. Videa. Avi. Vélemények. letöltés. Angolul. Filmnézés. Kritika. Download. Magyarul. MP4. BDrip.1080p. Indavideo. Ingyen. Stream. iPad. Teljes. 720p. Szereplők. 4K Blu-ray. Elemzés. DVDrip.