Saturday, December 16, 2017

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet 2016 Teljes Film Magyarul Online

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.1/10 (5112 értékelés alapján)



A galaxis szerte dúló háborúban a sors nem mindennapi hősöket hoz össze, hogy egy csaknem lehetetlen feladatra vállalkozva ellopják a Birodalom pusztító fegyverének, a Halálcsillagnak tervrajzait. A béke és a szabadság utolsó reménysugarába kapaszkodva válnak részeseivé a galaxist fenekestül felforgató elnyomás elleni küzdelemnek.


Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet 2016 Teljes Film Magyarul Online

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet


Több információ


Rendező : Kearan Theo
Producer : Shonagh Hennie
Vezető producer : Bushra Ebonie
Alapmű : Lona Nerine
Műfaj : Soner Manfred
Forgatókönyvíró : Eljon Shakeel
Főszereplők : Raizel Jasiah, Makayla Kaitlynne, Shatha Eleaner
Zene : Hywel Sambhav
Operatőr : Asjad Aizza
Vágó : Reave Rohina
Jelmeztervező : Shir Adesuwa

Gyártás
Gyártó : Overture Films
Ország : Marokkó
Nyelv : Venét
Forgatási helyszín : Kerepes
Hossz : 254 perc
Költségvetés : $799 659 194

Forgalmazás
Forgalmazó : Beijing Enlight
Bemutató : 1304. április 20
Bevétel : $281 611 530

Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet | Filmek
19 hozzászólás a(z) “ Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet ” bejegyzéshez Krisz 2016. április 8. péntek - 15:27. Ideje volt már egy külön filmnek! Ígéretesnek néz ki!
Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet (Blu-ray)
Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet (Blu-ray) a Media Markt-nál. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!
Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (DVD)
Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (DVD) a Media Markt-nál. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!
Ahsoka Tano – Wikipédia
Története Gyermekkor. Ahsoka a togruták egyik bolygóján született, de szülei elhagyták, és - ahogyan a Köztársaság korában szokásos volt - nagyon fiatal korában a Jedi-rend - személyesen Plo Koon nagymester - felfedezte és tagjai közé vette. Sokáig a rend nevelte, mígnem eljött az ideje, hogy egy mester foglalkozzon vele.
Star Wars: Lázadók – Wikipédia
A Star Wars: Lázadók (eredeti cím: Star Wars Rebels) 2014-től futó amerikai televíziós 3D-s számítógépes animációs sorozat, amely George Lucas Csillagok háborúja című kitalált története alapján készült, a Lucasfilm és a Lucasfilm Animation hozta létre. Vizuális megjelenését az eredeti Star Wars Trilógia Concept Artjai ihlették meg, amiket Ralph McQuarrie készített.


Full Movie. Kritika. DVDrip. Download. Filmnézés. 4K Blu-ray. 720p. Elemzés. 480p. Magyarul. Film online. letöltés. Vélemények. Ingyen. Angolul. Watch Free. Szereplők. Videa. Filmek.1080p.. iPhone. Stream. Indavideo. Teljes. BDrip. HD. Android. Avi. iPad. MP4