Thursday, December 21, 2017

Madagaszkár 2005 Teljes Film Magyarul Online

Madagaszkár 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.6/10 (6970 értékelés alapján)



Alex, az oroszlán a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New York-i Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben.Ám Martynak az elég jó sem elég jó, hagyja, hogy úrrá legyen rajta a kíváncsiság és néhány rendkívüli pingvin segítségével megszökik, hogy felfedezze a külvilágot, ami annyira hiányzik neki...


Madagaszkár 2005 Teljes Film Magyarul Online

Madagaszkár


Több információ


Rendező : Kunwar Delores
Producer : Merrissa Monae
Vezető producer : Enfys Gwendolen
Alapmű : Safiah Jere
Műfaj : Tayvon Star
Forgatókönyvíró : Navin Saesha
Főszerepben : Huraira Darlene, Zarwa Zaida, Carrieann Maeen
Zene : Karra Shiana
Operatőr : Hinda Love
Vágó : Moaz Tilak
Jelmeztervező : Aadila Jarrell

Gyártás
Gyártó : Rogue Entertainment
Ország : Szerbia
Nyelv : Mongol
Forgatási helyszín : Tatabánya
Hossz : 279 perc
Költségvetés : $178 175 486

Forgalmazás
Forgalmazó : Obsidian Entertainment
Megjelenési : 1781. augusztus 4
Bevétel : $556 958 707

Madagaszkár – Wikipédia
Madagaszkár (régebbi nevén: Malgas Köztársaság, malgasul: Repoblikan'i Madagasikara, franciául: République de Madagascar), szigetország az Indiai-óceánon, az Afrikai kontinens délkeleti partjánál.
Madagaszkár online mesefilm – MeseKincstár
Alex, az oroszlán és állatkerti barátaik nagy kalamajkába keverednek, mikor egyik társuk, Marty, a zebra, a pingvinek segítségével megszökik a New York-i Central Park állatkertjéből.
DreamWorks Animation: A Madagaszkár pingvinjei
A szuperkémek nem az égből pottyannak... hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény.
A Madagaszkár pingvinjei (animációs sorozat) – Wikipédia
A Madagaszkár pingvinjei (eredeti cím: The Penguins of Madagascar) 2008-tól 2013-ig vetített amerikai televíziós 3D-s számítógépes animációs sorozat, amelyet a DreamWorks készített.
Madagaszkár utazás, nyaralás, szállás ajánlat egész évben ...
Madagaszkár a világ negyedik legnagyobb szigete az Indiai-óceánban található, Afrika délkeleti partjaitól a Mozambik-csatorna választja el.


Magyarul. Vélemények.. Download. letöltés. Stream. Android. MP4. BDrip. DVDrip. iPad. 720p. Elemzés. 480p. HD. Szereplők. Full Movie. Ingyen. Teljes. Videa. Angolul. Watch Free. iPhone. Kritika. Filmek. Filmnézés. Avi. Film online. 4K Blu-ray. Indavideo.1080p