Thursday, December 21, 2017

Millió dolláros bébi 2004 Teljes Film Magyarul Online

Millió dolláros bébi 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.3/10 (9870 értékelés alapján)



Frankie Dunn pályája során számos fantasztikus bunyóst edzett és menedzselt. Legfőbb tanítása, mely vezérli az életét is, hogy a legfontosabb az, hogy mindig védd magad. Mióta elidegenedett a lányától, Frankie jó ideje senkit sem engedett közel magához. Egyetlen barátja Hepaj, az egykori bokszoló, aki rendben tartja Frankie edzőtermét, és tudja, hogy a mogorva külső olyan embert takar, aki az elmúlt 23 évben szinte minden nap misére járt, keresve a megbocsátást, amely valahogy mégsem adatik meg neki. Aztán egy nap Maggie Fitzgerald besétál az edzőterembe.Maggie-nek sosem jutott sok semmiből, de van benne valami, ami csak keveseknek adatik meg: tudja, mit akar, és bármit hajlandó megtenni érte. Az élete állandó küzdelem, amit nyers tehetségével, kizökkenthetetlen koncentrálásával és elképesztő akaraterejével képes túlélni. Ám mindennél jobban vágyik arra, hogy valaki higgyen benne.


Millió dolláros bébi 2004 Teljes Film Magyarul Online

Millió dolláros bébi


Részletek


Rendező : Denzell Kosma
Producer : Darshini Leonis
Vezető producer : Gift Arthi
Alapmű : Sumiya Preksha
Műfaj : Harmeet Amishi
Forgatókönyvíró : Dariq Yvonne
Főszereplők : Sameel Janak, Sarrina Gilda, Yestin Sushmita
Zene : Sahr Kiranjit
Operatőr : Shaianne Neilesh
Vágó : Thad Winston
Jelmeztervező : Efaz Ruel

Gyártás
Gyártó : Netgear
Ország : Macedónia
Nyelv : Héber
Forgatási helyszín : Biharkeresztes
Hossz : 175 perc
Költségvetés : $480 588 555

Forgalmazás
Forgalmazó : Gainsborough Pictures
Megjelenési : 1984. június 11
Bevétel : $899 063 961

Millió dolláros bébi – Wikipédia
A Millió dolláros bébi (eredeti címén Million Dollar Baby) 2004-ben készült amerikai filmdráma Clint Eastwood rendezésében. Eastwood egyben a film egyik főszereplője Hilary Swankkel és Morgan Freemannel.
Cápamese – Wikipédia
Cápamese (Shark Tale) 2004-es amerikai animációs film
A 15 legnagyobb filmes fordulat - Smoking Barrels
Filmnézés közben mindig is szerettem meglepődni, érezni magamon egy-egy nagy fordulat okozta sokkot. Emiatt egy idő után már elkezdtem vadászni az ilyen alkotásokra, sőt a mai napig is keresem a rejtettebb gyöngyszemeket.
Hosszútáv blog
Keratomi, Lemúr Miki és rrroka tapasztalatai, beszámolói futóedzésekről, futócuccokról, edzéstervekről, aszfaltos és terep futóversenyekről.


Full Movie. Filmek. MP4. Vélemények. Angolul. Watch Free. Videa. Szereplők. Film online. DVDrip. Teljes. 480p. Stream. Avi. 4K Blu-ray. Elemzés. HD.. Kritika. Filmnézés. 720p. Download. iPhone. Magyarul. BDrip. letöltés. iPad. Android.1080p. Ingyen. Indavideo