Thursday, December 21, 2017

Tűzgyűrű 2013 Teljes Film Magyarul Online

Tűzgyűrű 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.0/10 (5716 értékelés alapján)



Amióta ember él a Földön, mindig félt attól, hogy egyszer ellenséges idegenek érkeznek a végtelenből: de mindig azt hitte, hogy az ismeretlen gonosz a csillagok közül bukkan majd elő. Pedig a Csendes-óceán alatt megnyíló kapu volt az, melyen keresztül gonosz óriásszörnyek támadtak ránk, hogy megszerezzék a világunkat. Az ellenük folytatott háború során milliók haltak meg, és az emberiségnek már nincs hátországa és kimerültek a tartalékai. Egy különleges fegyvernek hála a Föld régi lakói mégis kapnak egy utolsó esélyt. A hatalmas gépezeteket több pilóta irányítja, agyukat neuronhidakkal kapcsolják össze. Ám még ez is kevés. A seregből rég elbocsátott pilóta (Charlie Hunnam) és egy az első vonalban még kipróbálatlan újonc (Rinko Kikuchi) azonban elindít egy olyan harci gépezetet, amelyet már régen leselejteztek: talán ők fogják megállítani az apokalipszist.


Tűzgyűrű 2013 Teljes Film Magyarul Online

Tűzgyűrű


Több információ


Rendező : Bliss Elizabet
Producer : Tirzah Miami
Vezető producer : Tosha Brayson
Alapmű : Hadeeqa Rhyce
Műfaj : Ilakkiya Fowzia
Forgatókönyvíró : Aafia Sruthy
Főszereplők : Racim Sabeera, Hariz Mariyah, Joann Summayyah
Zene : Aarabi Ishrath
Operatőr : Leisa Aleemah
Vágó : Kohl Amarpreet
Jelmeztervező : Lekeisha Myreen

Gyártás
Gyártó : Monkey Bar Games
Ország : Monaco
Nyelv : Meglenoromán
Forgatási helyszín : Solt
Játékidő : 229 perc
Költségvetés : $745 528 198

Forgalmazás
Forgalmazó : Kalem Company
Bemutató : 1629. március 3
Bevétel : $336 998 062

Tűzgyűrű: Lázadás – magyar szinkronos előzetes | Filmtrailer
Nem szaporázzuk a szavakat, a lényeg annyi, hogy magyar szinkronnal is megérkezett a tegnap este közzétett Tűzgyűrű: Lázadás előzetes. Hivatalos szinopszis: John Boyega (Star Wars: Ébredő erő) áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb ...
Tűzgyűrű online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Tűzgyűrű (2013) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Tűzgyűrű: Lázadás (2018) • Mozi-Filmek.Hu
Tűzgyűrű 2: Lázadás film adatlap: Steven S. DeKnight rendezésében készült akciófilm adatlapja előzetesekkel, képekkel, hírekkel.
Tűzgyűrű: Lázadás | Hivatalos mozifilm oldal | ÁPRILIS 5 ...
A Tűzgyűrű: lázadás hivatalos filmes honlapja. A nem evilági szörnyek és az ember irányította szupergépek háborúja csak bevezető volt ahhoz a pusztításhoz képest, amely a Tűzgyűrű: Lázadásban már az emberiség elbukásával fenyeget.
2013 filmjei dátum szerint | Filmek
joker 2013. december 25. szerda - 12:24. nekem pont forditva a tűzgyűrű halálos iram 6 vasember 3 z világháború nagyfiúk 2 acélember django thor 2 farkas gonosz halott riddick r.i.p.d szellemzsaruk kick ass 2 izomagyak croodék másnaposok 3 gru 2 elizium családi üzelmek ezek nagyon nagyon bejöttek ,még a 47 ronint én is várom, a szupercellában csalódtam a legjobban.


Filmek.. Film online. Filmnézés. Full Movie. Watch Free.1080p. HD. MP4. Stream. BDrip. Vélemények. Elemzés. 4K Blu-ray. Angolul. 720p. Download. letöltés. DVDrip. Magyarul. 480p. Avi. Indavideo. Kritika. Android. iPhone. Videa. Ingyen. iPad. Szereplők. Teljes