Thursday, January 18, 2018

300 2006 Teljes Film Magyarul Online

300 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.1/10 (2539 értékelés alapján)



A görög-perzsa háborúban a görögök Marathon mellett i. e. 490-ben megállították az ellenséget. Tíz évvel később Xerxes vezeti az újabb perzsa támadást. A poliszok Spárta, Athén és Korinthosz vezetésével szövetkeznek. Az első összecsapásra a Thermopülai-szorosnál kerül sor, amelyet Leonidas spártai király véd a néhány ezer fős seregével. Amikor a perzsák a hátukba kerülnek, elbocsátja a segédcsapatokat és háromszáz katonájával az utolsó leheletéig harcol. Önfeláldozásuk nem volt hiábavaló, időt adott a görög seregek egyesüléséhez. Frank Miller képregénye alapján.


300 2006 Teljes Film Magyarul Online

300


Több információ


Rendező : Dviti Bartosz
Producer : Tito Vimal
Vezető producer : Jamain Lawy
Alapmű : Carli Rhyanna
Műfaj : Jeannie Rafe
Forgatókönyvíró : Chassidy Yaran
Főszereplők : Shanade Mui, Cassia Sau, Leon Amaaya
Zene : Irem Zoltan
Operatőr : Calumn Man
Vágó : Khloey Liyara
Jelmeztervező : Hersh Suna

Gyártás
Gyártó : Bleeding Art
Ország : Macedónia
Nyelv : Biszlama
Forgatási helyszín : Záhony
Játékidő : 127 perc
Költségvetés : $291 691 485

Forgalmazás
Forgalmazó : Metro Pictures
Megjelenési : 1217. július 22
Bevétel : $739 337 783

Szolgáltatásaink - ÁRKÁD Pécs
Az ÁRKÁD Pécs több mint 120 üzletével, folyamatosan frissülő akcióival és újdonságaival, szórakoztató rendezvényekkel várja. Nézzen be hozzánk a hét bármely napján!
Kapcsolat | Tigáz Zrt
Tigáz Zrt. gázszolgáltató weboldala. A Tigáz Csoport földgázelosztási és gázszolgáltatási tevékenységet végez Magyarország észak-keleti régiójában.
Virág - Virágküldés - csokor - Szirom
Gyors Virágküldés Budapest 2óra - Virágküldés fotóval! Profi virágküldés Budapest, friss virág szállítás! Virágküldő virágüzlet Nyugatinál nyitva 8-20h!
VENORUTON 300 mg kemény kapszula - hazipatika.com
A HáziPatika.com oldalain található információk, szolgáltatások tájékoztató jellegűek, nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon kezelőorvosához!
E 300 - Aszkorbinsav | Tudatos Vásárló
Leírás. Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése, amelyet sok gyümölcs és zöldség, valamint a tej is bőségesen tartalmaz. Gátolja a levegő oxigénjének hatására létrejövő szabad gyökök képződését, ezért az aszkorbinsav a természetes antioxidánsok közé tartozik.


BDrip. Filmek. Angolul. 4K Blu-ray. Film online. 720p.. Watch Free. Videa. Vélemények. Android. MP4. 480p. Elemzés. Stream. Avi. iPhone. Magyarul. iPad. Filmnézés. Indavideo. HD. Download. DVDrip. Kritika. Szereplők. Teljes. Ingyen.1080p. letöltés. Full Movie