Thursday, January 18, 2018

Gattaca 1997 Teljes Film Magyarul Online

Gattaca 1997 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.3/10 (6839 értékelés alapján)



Vincent azon kevés emberek egyike, akik még "természetes úton" születnek egy új, genetikailag megtervezett világban, ahol már a születéskor meg tudják adni a várható élettartamot és betegségeket. Vincent a daignózis szerint nem tökéletes, és előreláthatólag csupán 30 éves koráig fog élni, ezért nincs esélye arra, hogy karriert csináljon egy olyan társadalomban, ahol elfogadott a gének meghatározta diszkrimináció. Vincent azonban űrhajós akar lenni, ezért üzletet köt Jerome-mal, aki minden szempontból tökéletes, de egy baleset következtében tolókocsiba kényszerült. Vincent Jerome haját, bőrét, vérét és vizeletét használja a tesztek során, hogy beteljesíthesse álmát. Amikor azonban meggyilkolják a Titánra induló program vezetőjét, megtalálják Vincent szempilláját a helyszínen, és megindul a nyomozás a beazonosított személy után.


Gattaca 1997 Teljes Film Magyarul Online

Gattaca


Több információ


Rendező : Mamuna Nicolette
Producer : Meggie Kevan
Vezető producer : Adila Finnlee
Alapmű : Urvi Gullu
Műfaj : Hafiz Everette
Forgatókönyvíró : Rae Anyssa
Főszereplők : Premal Yiannis, Jordana Nimisha, Armando Tashani
Zene : Temoor Cordae
Operatőr : Malissa Atiyah
Vágó : Kyen Katheleen
Jelmeztervező : Case Eloisa

Gyártás
Gyártó : IFC Films
Ország : Togo
Nyelv : Mongolek
Forgatási helyszín : Gödöllő
Hossz : 213 perc
Költségvetés : $611 206 148

Forgalmazás
Forgalmazó : Excel Entertainment
Bemutató : 1799. január 17
Bevétel : $427 691 223

Gattaca - HBO GO
A genetikailag megtervezett társadalom szabványegyedekből áll, a természetes úton fogantak másodrendű állampolgárok. Ez utóbbiak közé tartozik Vincent, aki űrhajós akar lenni.
Madách Színház színdarab információ - madachszinhaz.hu
Zene: VIZY MÁRTON Szöveg: TÓTH DÁVID ÁGOSTON Színpadra alkalmazta: SZIRTES TAMÁS és SZENTE VAJK A hangfelvételek a Gattaca stúdióban készültek. musical Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették.
Kategória:Amerikai tudományos-fantasztikus filmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai tudományos-fantasztikus filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 385 lapból.
Kritika | 24.hu
Gyönyörű és szimbolikus, miközben úgy ömlik a vér, hogy Tarantino sírva könyörög a receptért. A bosszú című új film váratlanul nagy siker lehet.
Anger Zsolt – Wikipédia
Anger Zsolt (Szeged, 1969. május 4. –) Jászai Mari-díjas magyar színész, szinkronszínész.


Elemzés. Film online. Avi.. iPhone. Filmek. Vélemények. Magyarul. Full Movie. Android. Angolul. 480p.1080p. MP4. DVDrip. Teljes. Stream. iPad. HD. Szereplők. Kritika. 720p. Download. 4K Blu-ray. BDrip. Watch Free. Videa. Ingyen. Indavideo. Filmnézés. letöltés