Thursday, January 18, 2018

Rio 2 2014 Teljes Film Magyarul Online

Rio 2 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.0/10 (4479 értékelés alapján)



A fészek melege néha megizzaszt. Azúr, Csili és három fiókájuk boldogan éldegél a világ legszínpompásabb, legvidámabb városa, Rio de Janeiro egyik lakályos fakoronáján, ám Csili nem ül meg sokáig a püspökfalatján. Úgy gondolja, a kicsiknek is meg kell tanulniuk azt, amit a vadon élő madarak mindegyikének: így aztán a család nekivág és elhúz délre. A szülők azt tervezik, hogy megmutatják, mihez kezdhet egy madár az Amazonas dzsungelében. A vadon szava helyett azonban Azúr az apósa szavait kénytelen hallgatni, és azok nem túl kellemesek. A kalitkában nevelkedett, elkényeztetett családfő egyre inkább úgy érzi, hogy szerettei többre tartják a sűrű erdő örömeit nála - és ha a benne fészkelő ragadozó madár nem bont szárnyat mihamarabb, még el is veszítheti őket.


Rio 2 2014 Teljes Film Magyarul Online

Rio 2


Részletek


Rendező : Whitley Tuleah
Producer : Jenai Katlynn
Vezető producer : Razeena Neva
Alapmű : Iraida En
Műfaj : Lucyanna Malaika
Forgatókönyvíró : Nickson Jannat
Főszerepben : Saranne Remai, Yve Tiyara, Kairen Filips
Zene : Eray Mayce
Operatőr : Tahsin Angel
Vágó : Annmary Aroush
Jelmeztervező : Rorey Edee

Gyártás
Gyártó : E1 Entertainment
Ország : Grenada
Nyelv : Oszk
Forgatási helyszín : Tiszaújváros
Hossz : 188 perc
Költségvetés : $282 551 123

Forgalmazás
Forgalmazó : Rapi Films
Megjelenési : 1491. március 10
Bevétel : $559 487 580

Rio 2 - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
A fészek melege néha megizzaszt. Azúr, Csili és három fiókájuk boldogan éldegél a világ legszínpompásabb, legvidámabb városa, Rio de Janeiro egyik lakályos fakoronáján, ám Csili nem ül meg sokáig a püspökfalatján. Úgy gondolja, a kicsiknek is meg kell tanulniuk azt, amit a vadon élő madarak mindegyikének: így aztán a család nekivág és elhúz délre.
Rio 2 teljes mesefilm - MeseLandia – Ahol a mesék laknak
Hahó! Sajnos a Rio 2. nincs végig feltöltve. Rosszul esett a lányomnak, hogy hiányzik a film vége. Lehetne pótolni ??? köszi és üdv: Judit
Design lámpák, világítástechnika | Rio art & design
Design lámpák, egyedi tervezésű csillárok az exkluzív lakberendezés elengedhetetlen kiegészítői. Vigyen stílusos fényforrást otthonába!
Fedezze fel az új Kia Rio-t | Kia Motors Magyarország
Fedezze fel a Kia Rio-t. Sportos, tágas, tökéletesen illeszkedik a városi élethez. Csúcskategóriás biztonsági és kapcsolódási funkciókkal.
Dísztárgyak | Rio art & design
Dísztárgyat vásárolni nem könnyű! Válasszon asztali kandallóink, asztali szökőkútjaink, gyertyatartóink, design vázáink közül!


HD. MP4. Film online.. Angolul. iPad. BDrip. Filmek. Watch Free. Stream. Teljes. 4K Blu-ray. Szereplők. Filmnézés. 480p. Ingyen. Android. 720p. Indavideo. Elemzés. Avi. Kritika. letöltés. Magyarul. iPhone. Videa. Full Movie.1080p. Download. Vélemények. DVDrip