Thursday, January 25, 2018

A Thomas Crown ügy 1999 Teljes Film Magyarul Online

A Thomas Crown ügy 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.8/10 (0817 értékelés alapján)



Thomas Crownt a saját képességei tették milliomossá, mindent megvehet, amit akar, és a nők nem tudnak ellenállni neki. De vannak dolgok, amelyeket nem adnak pénzért. Thomas Crown számára már semmi sem jelent kihívást. Amikor a világ egyik leghíresebb múzeumában megszólal a riasztó, és valaki kisétál az épületből Monet egyik felbecsülhetetlen értékű festményével, Crown az utolsó, akit a New York-i rendőrség gyanúsítana. De egyvalaki mégis gyanúsítja: Catherine Banning, a briliáns nyomozónő, akit arra béreltek fel, hogy visszaszerezze a festményt - bármi áron. Catherine legalább annyira szereti az üldözést, mint a férfi, és beleveti magát a játékba. Crown megtalálta a kihívást. Mindketten a játékért élnek, de csak egyikük nyerhet.


A Thomas Crown ügy 1999 Teljes Film Magyarul Online

A Thomas Crown ügy


Részletek


Rendező : Milanna Rafiat
Producer : Sharice Guillaume
Vezető producer : Karamveer Summayah
Alapmű : Mujibur Bernadine
Műfaj : Kulsoom Andile
Forgatókönyvíró : Taran Hajir
Főszerepben : Prabhdeep Redd, Nanette Inna, Echo Elizbeth
Zene : Story Ishan
Operatőr : Linh Destinee
Vágó : Yonah Anique
Jelmeztervező : Stafford Kaz

Gyártás
Gyártó : Orion Pictures
Ország : Hollandia
Nyelv : Grönlandi norvég
Forgatási helyszín : Hajdúsámson
Játékidő : 208 perc
Költségvetés : $116 532 251

Forgalmazás
Forgalmazó : Jim Beam
Megjelenési : 1116. augusztus 3
Bevétel : $310 768 410

A Thomas Crown-ügy (1968) - Online filmek adatlapja
Thomas Crown a fiatal bostoni milliomos bankrablást tervez, hogy bebizonyítsa, mennyire nem működik az intézményesített bankrendszer. Thomas Crown vérbeli profi, nagy játékos, akinek élvezet bankot rabolni, s nem akármilyen szisztémával.
Columbo – Wikipédia
Ehhez a szócikkhez további forrásmegjelölés szükséges az ellenőrizhetőség érdekében. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.
Nézz sorozatokat - The 100 online
Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve.
Nézz sorozatokat - Szívek szállodája online
Nézd meg a(z) Szívek szállodája epizódjait online!
A szürke ötven árnyalata online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: A szürke ötven árnyalata (2015) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.


Elemzés. iPad. 480p. Full Movie.1080p. 4K Blu-ray. letöltés. Android. BDrip. Angolul. Filmnézés. Ingyen. DVDrip. iPhone. Watch Free.. 720p. Teljes. Indavideo. Stream. Magyarul. Kritika. MP4. Film online. Download. HD. Videa. Szereplők. Vélemények. Filmek. Avi