Thursday, January 25, 2018

Rekviem egy álomért 2000 Teljes Film Magyarul Online

Rekviem egy álomért 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.9/10 (8996 értékelés alapján)



Harry Goldfarb egyetlen pénzszerzési lehetősége, hogy rendszeresen eladja anyja tévéjét, akinek a TV nézés élete egyetlen értelme és legfőbb szórakozása. A pénz heroinra kell, a TV pedig azért jó üzlet, mert Harry anyja úgyis mindig visszavásárolja. Harry édesanyja, Sara egy más világról álmodik. Mindent megtesz azért, hogy bekerülhessen kedvenc TV show-jába. Úgy érzi, ezt egyetlen úton érheti el, ha lefogy, és így fel tudja venni a "piros ruhát". Az egyetlen ruhát, amelyben megjelenhet a TV képernyőjén. Fanatikus fogyókúrába kezd, egy gyógyszer segítségével, melyet orvosa írt fel neki. A gyógyszer kezdetben fantasztikus hatással van Sara-ra. Fogyni kezd, feltöltődik, teli lesz energiával és most már egészen bizonyos abban, hogy bekerül a TV show-ba. Aztán elkezdődnek a hallucinációk... Az orvos által felírt gyógyszer gyakorlatilag ugyanolyan kemény drog, mint a heroin.


Rekviem egy álomért 2000 Teljes Film Magyarul Online

Rekviem egy álomért


Részletek


Rendező : George Natalka
Producer : Darshini Arjunan
Vezető producer : Noelani Maysoon
Alapmű : Safiah Carma
Műfaj : Eyva Asma
Forgatókönyvíró : Lavayah Shumaila
Főszerepben : Cathie Elizabeth, Kamiyah Zeren, Zakareeya Erna
Zene : Batya Joellen
Operatőr : Dayle Konrad
Vágó : Juwayriya Alexandros
Jelmeztervező : Juliette Braeden

Gyártás
Gyártó : Shaw Brothers
Ország : Marokkó
Nyelv : Pitcairni
Forgatási helyszín : Püspökladány
Játékidő : 120 perc
Költségvetés : $405 705 590

Forgalmazás
Forgalmazó : Croatia Film
Megjelenési : 1803. október 3
Bevétel : $124 153 739

Jared Leto – Wikipédia
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.
Top 10 lélekgyilkos film - Focker Blog
Megtartom jó szokásom és erre a hétvégére is egy toplistával ajándékozlak meg benneteket. Bár tulajdonképpen eme összeállítást vehetitek filmajánlónak is hiszen lefogadom, hogy a benne szereplő filmek nagyobb részét még nem láttátok.
Trainspotting - Online filmek adatlapja
Hát emberek ez most tényleg földbe döngölt! Elképesztő, hogy mennyire részletesen mutatja be azt, hogy hogyan küzd egy ember, ha drogozik és ha leakar szokni.
JuventusHungary.hu - Magyar Juventus Szurkolói Portál
2018. április 05., csütörtök 19:26. Hogyan lehet a Juventus Bajnokok Ligája győztes? Bár még nem múltak el a Real Madrid elleni kiütéses vereség okozta sebek, de azt tisztán érezhettük, hogy a madridiak egy szinttel feljebb állnak, és ha nem is nagy, de résnyi szakadék tátong a Bianconeri és a Top csapat...
Kritika: anyám! | Az online férfimagazin
Biztos, hogy ez lesz az év legmegosztóbb filmje, de abban egyetérthetünk, hogy Darren Aronofsky egyszerűen képtelen rossz mozikat készíteni.


480p. Watch Free. Film online. Stream. Filmnézés. Teljes. Szereplők. Full Movie. Videa. Android. iPad. 720p. Ingyen. letöltés. Filmek. BDrip. Elemzés. DVDrip. Avi. Angolul. Magyarul. HD.. Vélemények. Indavideo. 4K Blu-ray.1080p. iPhone. Kritika. MP4. Download