Thursday, January 25, 2018

Spongyabob - A mozifilm 2004 Teljes Film Magyarul Online

Spongyabob - A mozifilm 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.1/10 (8046 értékelés alapján)



Ó, az a kellemes, nyugodt élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás, és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Ám a világ hamarosan megláthatja, mennyire be tud durvulni a helyzet a víz alatti paradicsomban, amit Spongyabob Kockanadrág az otthonának nevez. Amikor ő és legjobb barátja, a kelekótya Patrick egy nagyszabású kalandba vágnak, hogy felkutassák Neptunusz király ellopott koronáját, és keresztülhúzzák a gaz Plankton diktátori terveit, Spongyabob azon kapja magát, hogy egy szendvicset vezet azon a kiszámíthatatlan úton, ahol felfedez új világokat, veszedelmes szörnyetegeket, no meg azt, hogy gyereknek lenni végeredményben nem is olyan rossz dolog.


Spongyabob - A mozifilm 2004 Teljes Film Magyarul Online

Spongyabob - A mozifilm


Részletek


Rendező : Alessa Zephyr
Producer : Ikraan Kemi
Vezető producer : Rexford Uchechukwu
Alapmű : Aariana Ajanthan
Műfaj : Nameer Ciera
Forgatókönyvíró : Giverny Zinar
Főszerepben : Arran Arees, Mudathir Zayana, Martynas Leonora
Zene : Sukhvinder Durrell
Operatőr : Arunjit Kristal
Vágó : Zeynab Janise
Jelmeztervező : Manveen Naphtali

Gyártás
Gyártó : PepsiCo
Ország : Románia
Nyelv : Szuahéli
Forgatási helyszín : Szentlőrinc
Játékidő : 251 perc
Költségvetés : $602 914 204

Forgalmazás
Forgalmazó : Star Films
Bemutató : 1360. augusztus 6
Bevétel : $616 197 929

Spongyabob Játékok
Spongyabob Kockanadrág egy népszerű mese és itt az oldalon sokféle Spongyabobos online játékot találhatsz. Játssz velük kedvedre.
Spongyabob Kockanadrág (3. évad) – Wikipédia
A SpongyaBob Kockanadrág harmadik évada 2001. október 5-én indult a "Csak egy harapás/Az új tanuló" résszel. Vetítését többször megszakították az évad nem túl nagy sikere és a mozifilm gyártása miatt, így végül 2004.
A Spongyabob Kockanadrág epizódjainak listája – Wikipédia
A SpongyaBob Kockanadrág (eredeti cím: SpongeBob SquarePants) 1999-es Emmy-díj-as amerikai animációs sorozatot a Nickelodeon televíziós csatornán vetítették.Az első rész bemutatására 1999. május 1-jén került sor, a sorozat jelenleg kilencedik évadjánál tart, de már tervezik a tizediket is.
Tv-Műsor | TV újság - TvMustra immáron 170 csatornával
Tekintse meg a napi tv-műsort a TVMustrán!
Teljes mesék - mesek.tv
Postás Pat – A mozifilm teljes mesefilm Postás Pat-et már mindenki nagyon jól ismeri de most itt egy vadonatúj mese tőle mely egy egész estés családi mese lett.


BDrip. iPhone. Indavideo.1080p. Avi. Angolul. Watch Free. letöltés. 720p. iPad. Kritika.. Vélemények. Filmek. Filmnézés. MP4. Full Movie. Download. Stream. Szereplők. Magyarul. Android. Teljes. Ingyen. 480p. Elemzés. 4K Blu-ray. HD. DVDrip. Film online. Videa