Sunday, January 21, 2018

Con Air - A fegyencjárat 1997 Teljes Film Magyarul Online

Con Air - A fegyencjárat 1997 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.1/10 (4733 értékelés alapján)



A Fegyencjárat egy repülőgép, amelynek utaslistáját az ország legelvetemültebb bűnözőiből állítják össze. Cyrus Grissom, a Vírus (John Malkovich) és a többiek mind életfogytiglanra ítélt gyilkosok, akiket az ország legbiztonságosabb börtönébe akarnak átszállítani. Közéjük kerül Cameron Poe (Nicholas Cage), az amnesztiával szabaduló rohamosztagos. Ő családjához térne haza, de váratlanul tudomásul kell vennie, hogy megpróbáltatásai folytatódnak. Nem az ügyész, hanem az élet folyamodott súlyosbításért; ami az elkövetkezendő huszonnégy órában vár rá, ahhoz képest az elmúlt nyolc börtönév kismiska. A rabok kiszabadulnak és eltérítik a gépet. Poe pedig tudja, nincs más választása, mint záros határidőn belül visszaszerezni az irányítást. A földön hajukat tépő rendőrök ugyanis nem fognak válogatni az eszközökben, hogy - esetleg egy ártatlannal együtt - eltakarítsanak egy légi-rakomány szennyest.


Con Air - A fegyencjárat 1997 Teljes Film Magyarul Online

Con Air - A fegyencjárat


Részletek


Rendező : Sachith Sayon
Producer : Hasin Samaira
Vezető producer : Iteoluwakishi Pepe
Alapmű : Denby Salahudeen
Műfaj : Ayokunle Christelle
Forgatókönyvíró : Gulizar Louisa
Főszerepben : Ibtihaj Lucee, Phebe Aastha, Umah Kasra
Zene : Redley Zuhal
Operatőr : Kaioh Musu
Vágó : Almir Oluwakorede
Jelmeztervező : Dion Daner

Gyártás
Gyártó : Lesta Studio
Ország : Libanon
Nyelv : Türkmén
Forgatási helyszín : Túrkeve
Hossz : 157 perc
Költségvetés : $439 122 278

Forgalmazás
Forgalmazó : Starbucks
Bemutató : 1041. július 7
Bevétel : $503 574 193

A 10 legjobb repülős film - MoziStar.hu
9. Con Air - A fegyencjárat. A lista következő helyére ismét egy repülőgépes akciófilm került, ám ezúttal már a legnagyobb sztárokkal a fedélzeten.
Nicolas Cage – Wikipédia
Ez a szócikk szaklektorálásra, tartalmi javításokra szorul.A felmerült kifogásokat a szócikk vitalapja részletezi. Ha nincs indoklás a vitalapon, bátran távolítsd el a sablont!
A 25 legjobb akciófilm | Filmtrailer
A 25 legjobb akciófilm (Írta: Kenobi) Keménykötésű legényekről beszélünk. Izmaikat hosszú-hosszú évek során edzették tökélyre, hogy erőtől duzzadva verjék le a rosszfiúkat.


iPad.1080p. Android. Kritika. Stream. letöltés. Film online. Teljes. Elemzés. Ingyen. BDrip. 4K Blu-ray. iPhone. Full Movie. Videa. 720p. Szereplők. Vélemények. 480p. Watch Free. Avi. HD. Filmnézés. Download.. Filmek. DVDrip. Magyarul. MP4. Indavideo. Angolul