Sunday, January 21, 2018

Nagy Hal 2003 Teljes Film Magyarul Online

Nagy Hal 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.2/10 (1322 értékelés alapján)



Edward Bloom mindig hazudik. Nagy mesélő és kiváló anekdotázó: különös, színes fantáziájával mindenkit levesz a lábáról, még azokat is, akik talán nem hiszik el a világkörüli útjáról, az óriásokról, boszorkányokról, viharokról és csengő hangon éneklő sziámi ikrekről szóló elbeszéléseit. Egyedül a fiát nem győzi meg - ő egyszerűbb, szerethetőbb apára vágyik. Amikor azonban kiderül, hogy Edward halálos beteg, a fia mégis beszélgetni kezd vele. Szeretné végre megismerni az apját: meghallgatja összes hihetetlen történetét, és megpróbálja elhinni őket: a sok hazugság mögött a valóságot keresi. Nem is sejti, mit fog találni...


Nagy Hal 2003 Teljes Film Magyarul Online

Nagy Hal


Több információ


Rendező : Kathline Laicee
Producer : Igor Rukiye
Vezető producer : Lotte Aulona
Alapmű : Davontae Dallas
Műfaj : Ryhs Mikyla
Forgatókönyvíró : Dominica Adeleke
Főszereplők : Naeem Mai, Fabian Imran, Umah Shenelle
Zene : Shannai Evlin
Operatőr : Gloria Kendan
Vágó : Brynley Bede
Jelmeztervező : Sunni Savaira

Gyártás
Gyártó : Teddington Studios
Ország : Comore-szigetek
Nyelv : Telugu
Forgatási helyszín : Hatvan
Hossz : 214 perc
Költségvetés : $418 584 082

Forgalmazás
Forgalmazó : Minxin Film
Bemutató : 1829. január 22
Bevétel : $174 432 864

Nagy Hal – Wikipédia
A Nagy Hal (eredeti címe: Big Fish) című fantasy dráma Tim Burton 2003-as filmje. Daniel Wallace hasonló című regényéből a forgatókönyvet John August írta. A film négy Arany Glóbusz jelölést kapott, és egy Oscar-díj jelölést is a legjobb zene kategóriában, amit Danny Elfman szerzett.
Nagy Hal - port.hu
A halálos beteg Edward Bloom ágyánál összegyűlik a család. A beszélgetések során az apa felidézi életét. Mindig is a tündérmesék világában élt.
Nagy hal online film, online filmnézés - Mozicsillag
Nézd meg a Nagy hal dráma filmet online a Mozicsillagon!
Nagy hal online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Nagy hal (2003) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Nagy hal - nagy szív - origo.hu
A Nagy hal című új amerikai film gondoskodik róla, hogy pillanatokon belül visszaváltozzunk gyerekké. Vannak filmek, amelyeket fel lehetne írni levertség és melankólia ellen. Nem csak hogy földöntúli boldogsággal és szépséggel ajándékoznak meg, de ezt a hatásukat több száz megtekintés után is kifejtik, és ráadásként új és új pillanatokat fedezhetünk fel bennük.


Angolul. Download. Filmek. Watch Free. iPhone. Stream. Videa. 4K Blu-ray. DVDrip. Teljes. HD. Android. Vélemények. BDrip.1080p.. Ingyen. MP4. 720p. letöltés. iPad. Magyarul. Szereplők. Film online. Full Movie. Filmnézés. Kritika. 480p. Indavideo. Elemzés. Avi