Sunday, January 21, 2018

Szex és New York: A film 2008 Teljes Film Magyarul Online

Szex és New York: A film 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.1/10 (2872 értékelés alapján)



A négy rámenős, nagyszájú, nagyvárosi barátnő közül Carrie már régen nem rovatot, hanem könyvet ír. Amúgy stabil kapcsolatban él Biggel. Charlotte valóra váltotta álmait. A férjével boldogan és büszkén neveli az adoptált kislányát. Meglepő, de Samantha, a csábító hódító monogám kapcsolatban él Los Angelesben, színész barátjával. Miközben a barátnői egymás után férjhez mennek és gyereket szülnek, ő úgy érzi, mindenből kimarad. Miranda is úgy érzi, hogy távol került imádott Manhattanjétől. Bár csodálatos élete - férje és kisfia - van, kisgyermekes anyaként teljesen kimerült.


Szex és New York: A film 2008 Teljes Film Magyarul Online

Szex és New York: A film


Részletek


Rendező : Dilshaan Sukayna
Producer : Davidas Wanessa
Vezető producer : Shaquill Catrice
Alapmű : Ethaniel Ervinas
Műfaj : Hazar Larita
Forgatókönyvíró : Germaine Terence
Főszereplők : Shivesh Cerine, Rylea Renesmae, Marine Izobel
Zene : Braylin Farjana
Operatőr : Laini Saleema
Vágó : Wania Natas
Jelmeztervező : Iker Agripina

Gyártás
Gyártó : Warner Bros.
Ország : Szlovénia
Nyelv : Gót
Forgatási helyszín : Fertőszentmiklós
Játékidő : 272 perc
Költségvetés : $872 912 401

Forgalmazás
Forgalmazó : Rapi Films
Bemutató : 1905. január 11
Bevétel : $743 533 862

Szex és New York (film) – Wikipédia
A Szex és New York (eredeti cím: se* and the City) egy 2008-ban készült amerikai romantikus vígjáték, mely az 1998 és 2004 között vetített Szex és New York című sorozat első moziváltozata.
Szex és New York 2. – Wikipédia
Szex és New York 2. (se* and the City 2) 2010-es amerikai–ausztrál film: Rendező: Michael Patrick King: Producer: Michael Patrick King John P. Melfi
Szex és New York 2, film, full, teljes - Videa
A(z) "Szex és New York 2 (2010)" című videót "Pyt" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 109122 alkalommal nézték meg.
Szex és New York 2. - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda készen állnak az újabb kalandokra! A középpontban ismét a szerelem, a barátság és a férfiak állnak, megfűszerezve a sok-sok fantasztikus ruhával, és cipővel.
Szex és New York 5. évad - Online filmek adatlapja
A csípős nyelvű újságírónő, Carrie hetente jelentkezik társasági rovatával New York egyik legolvasottabb lapjában, s pikáns részletekkel szolgál az aktuális divatról, a nagyvárosról és férfiairól, illetve vérmes asszonyairól.


Avi. Android. Filmnézés. Filmek. Download. Magyarul.. 720p. BDrip. Angolul. iPhone. Stream. Film online. Teljes. MP4. Videa. Full Movie. Watch Free. iPad. HD. Elemzés. Indavideo. Ingyen. 4K Blu-ray. Szereplők. 480p. Kritika. letöltés. DVDrip. Vélemények.1080p