Tuesday, January 23, 2018

Halálos fegyver 3. 1992 Teljes Film Magyarul Online

Halálos fegyver 3. 1992 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.3/10 (5530 értékelés alapján)



Riggs és Murtaugh komoly problémával kerül szembe. Egy rendőrből lett bandafőnök támad a városra. Őrült tetteiben nincs rendszer: lopott fegyverekkel kereskedik, de árujának javarészét saját maga használja. Azokat a házakat és autókat, melyeket a nyomában lévő rendőrpáros véletlenül épen hagyna, ő teszi a földdel egyenlővé. Robbanások, üldözések és utcai lövöldözések követik egymást elképesztő sebességgel. És hogy a felfordulás teljes legyen, a túlbuzgó ingatlanügynök Getzen kívül egy harcias rendőrnő is színre lép.


Halálos fegyver 3. 1992 Teljes Film Magyarul Online

Halálos fegyver 3.


Részletek


Rendező : Kunwar Terell
Producer : Liyaana Shameka
Vezető producer : Kristofers Ahsen
Alapmű : Giulietta Ree
Műfaj : Thanisha Elane
Forgatókönyvíró : Paa Shenita
Főszereplők : Stefan Simeon, Sonam Andriy, Ambereen Perry
Zene : Janek Haci
Operatőr : Ezmai Tandra
Vágó : Camren Annalyse
Jelmeztervező : Filippo Daner

Gyártás
Gyártó : Kanteerava Studios
Ország : Pakisztán
Nyelv : Algériai arab
Forgatási helyszín : Nagyhalász
Hossz : 191 perc
Költségvetés : $972 842 821

Forgalmazás
Forgalmazó : Danger Close Games
Bemutató : 1567. június 8
Bevétel : $922 347 034

Halálos fegyver 3. – Wikipédia
A Halálos fegyver 3 (Lethal Weapon 3) 1992-ben bemutatott amerikai akciófilm, amit Richard Donner rendezett, a főszerepeket Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Rene Russo és Stuart Wilson játssza. A film a Halálos fegyver és a Halálos fegyver 2 című filmek folytatása, harmadik része a Halálos fegyver sorozatnak.. A film 1992-ben játszódik, hat évvel Riggs (Gibson) és Martaugh ...
Halálos fegyver – Wikipédia
A Halálos fegyver (Lethal Weapon) 1987-ben bemutatott, nagy sikerű amerikai akciófilm.A főszerepekben Mel Gibson és Danny Glover látható. A filmet Richard Donner rendezte, ahogy a nagy sikerre való tekintettel készült három folytatását is. A film meghatározó alkotás lett a maga műfajában.
Halálos fegyver 3 1992 Teljes, film, halálos, teljes - Videa
A(z) "Halálos fegyver 3 1992 Teljes film" című videót "Gara31" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 9461 alkalommal nézték meg.
Halálos fegyver online sorozat - moovie.cc
Online sorozat ingyen: Halálos fegyver - Legújabb évad! Regisztráció nélkül, gyors sorozatnézés, ingyen! 82.000 online sorozat epizód.
Halálos fegyver - 2. évad
A filmek (itthon: Halálos fegyver) alapján humoros, haverzsarus akciódráma egy katonáról, aki terhes felesége halála után Los Angeles-be költözik újrakezdeni az életét nyomozóként. Itt összerakják egy, a stresszt a szívrohama miatt erősen kerülő, szabályokat az utolsó betűig betartó veterán rendőrrel, aki teljesen ellentéte a forrófejű, durrbele srácnak.


Videa. Avi. Magyarul. Stream. Android. Vélemények. MP4. BDrip. Elemzés. Download.1080p.. Indavideo. Full Movie. HD. Teljes. 720p. 4K Blu-ray. Ingyen. Filmnézés. 480p. Filmek. Kritika. DVDrip. Watch Free. letöltés. iPad. Szereplők. Angolul. Film online. iPhone