Tuesday, January 23, 2018

The Blues Brothers - A blues testvérek 1980 Teljes Film Magyarul Online

The Blues Brothers - A blues testvérek 1980 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.1/10 (6710 értékelés alapján)



Jake és Elwood Blues a két fehér csirkefogó él-hal a blues zenéért. A fekete öltönyös, fekete kalapos, sötét napszemüveges duó életében eljött a pillanat, hogy minden bűnük megbocsátást nyerjen. Megtudják, hogy le akarják bontani az árvaházat, ahol ők is nevelkedtek. Mary nővér hiába fohászkodik Istenhez, itt már csak egy köteg dollár segíthet. A Blues-fivérek elhatározzák, hogy összetrombitálják a régi bandájukat. Azután néhány fellépéssel elég pénzt szereznek ahhoz, hogy segíteni tudjanak a nővérnek. A dolgok azonban nem egészen úgy alakulnak, ahogy kellene.


The Blues Brothers - A blues testvérek 1980 Teljes Film Magyarul Online

The Blues Brothers - A blues testvérek


Több információ


Rendező : Felice Aria
Producer : Tyriek Asten
Vezető producer : Kiaran Sureya
Alapmű : Jule Kayetan
Műfaj : Timofey Hansa
Forgatókönyvíró : Helen Mi
Főszereplők : Issey Chaise, Rafferty Akisha, Mykel Amaaya
Zene : Murtaza Zachary
Operatőr : Paige Asiyah
Vágó : Raihana Dyllon
Jelmeztervező : Mehtaab Warnakulasuriya

Gyártás
Gyártó : Coridel Entertainment
Ország : Ausztrália
Nyelv : Bibliai arámi
Forgatási helyszín : Bátonyterenye
Hossz : 220 perc
Költségvetés : $142 808 642

Forgalmazás
Forgalmazó : Portland Railway
Megjelenési : 1501. május 4
Bevétel : $686 865 018

Összes Csalamádé-dal - A Hivatalos Muszty-Dobay Honlap
Muszty-Dobay Főoldal Közel 900 dal van az összes Csalamádéban Íme a teljes lista (+ a Gitáriskola dalai) Innen táblázatban is letöltheted-kiprintelheted - hála és köszönet Morvai Leventének, aki Excel-be tette a listát, sőt, odaírta az akkord-számokat is.
Nézz sorozatokat - Hart of Dixie online
Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve.
Passzio.hu
Lee Aaron - Diamond Baby Blues (2018) Megjelent: május 14. hétfő 00:05 Szerző: pjuan Lemezismertetők . A most 55 éves Karen Lynn Greening, művésznevén Lee Aaron énekesnő a kanadai Belleville-ből '82-környékén indította a karriejét azzal, hogy ő lesz a metál-amazon, Ronnie James Dio női verziója, amiből '84-re meg is is született a Metal Queen című sláger és lemez.
Nézz sorozatokat - Vikings online
Vikings . Vikings follows the adventures of Ragnar Lothbrok the greatest hero of his age. The series tells the sagas of Ragnar's band of Viking brothers and his family, as he rises to become King of the Viking tribes.
AC/DC – Wikipédia
Az AC/DC egy ausztrál rockcsapat, a hard rock műfaj egyik kiemelkedő úttörője. Az együttes 1973 decemberében, az ausztráliai Sydney-ben alakult.Albumaikat világszerte elképesztő számban értékesítették, a zenekar első harminc éve alatt hozzávetőleg 200 millió példányban keltek el lemezeik.


Kritika.1080p.. iPad. Videa. Film online. Full Movie. Stream. Angolul. Szereplők. 720p. DVDrip. 480p. Filmnézés. letöltés. Avi. Android. Ingyen. Teljes. Indavideo. Filmek. BDrip. Elemzés. Watch Free. 4K Blu-ray. iPhone. HD. Magyarul. Vélemények. Download. MP4