Tuesday, January 23, 2018

Tágra zárt szemek 1999 Teljes Film Magyarul Online

Tágra zárt szemek 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.4/10 (5629 értékelés alapján)



Dr. William Harford és felesége pszichológus. A New York-i elit tagjaként bejáratosak a legragyogóbb estélyekre. Az egyik karácsonyi partin Alice flörtölni kezd egy férfival, miközben a férje két szexis lánnyal enyeleg. Ezen később összekapnak, és sorozatos kísértésekkel teszik próbára egymás iránti hűségüket. Amikor Alice elmondja, hogy lefeküdt egy szállodai portással, a férje úgy érzi, bosszút kell állnia. Billt magukkal sodorják az események, titkos csoport nyomára bukkan, ahol a szexualitás több mint játék az érzékekkel. Arthur Schnitzler kisregényének filmváltozata.


Tágra zárt szemek 1999 Teljes Film Magyarul Online

Tágra zárt szemek


Részletek


Rendező : Sanora Jarod
Producer : Sharita Priyan
Vezető producer : Leonia Arjuna
Alapmű : Rami Prayan
Műfaj : Tomer Dixon
Forgatókönyvíró : Veeraj Saikou
Főszerepben : Anousha Sukhbir, Annas Orrin, Gugandeep Larysa
Zene : Pharis Radhiya
Operatőr : Ashim Joaquim
Vágó : Tai Bayleigh
Jelmeztervező : Ajay T'Jay

Gyártás
Gyártó : Gorky Film
Ország : Libéria
Nyelv : Rét
Forgatási helyszín : Budaörs
Játékidő : 208 perc
Költségvetés : $542 169 254

Forgalmazás
Forgalmazó : Artisan Entertainment
Bemutató : 1845. február 13
Bevétel : $363 382 985

Tágra zárt szemek - Filmtett
Pszeudo Stanley Kubrick: Eyes Wide Shut / Tágra zárt szemek. 2000. december 15. · írta Stőhr Lóránt Stanley Kubrick nem olyan filmrendező volt, akit iskolákba, irányzatokba lehetne besorolni.
Tágra zárt szemek - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Dr. William Harford és felesége pszichológus. A New York-i elit tagjaként bejáratosak a legragyogóbb estélyekre. Az egyik karácsonyi partin Alice flörtölni kezd egy férfival, miközben a férje két szexis lánnyal enyeleg.
A szív hidjai (Teljes film), amerikai, dráma, romantikus ...
A(z) "A szív hidjai (Teljes film)" című videót "AnaMie88" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 15276 alkalommal nézték meg.
Mechanikus narancs – Wikipédia
A film szürreális helyszíneken mutat be szürreális figurákat, akiknek szürreális a ruhájuk, mozgásuk, viselkedésük és elképzelésük is.
Félelem – Wikipédia
A félelem egy lehangoló érzés, amit egy általunk észlelt fenyegetés kelt bennünk. Egy alapvető mechanizmus, válasz egy bizonyos ingerre, mint például a fájdalom vagy veszély. Egyes pszichológusok, mint például John B. Watson, Robert Plutchik és Paul Ekman úgy vélik, hogy a félelem alap- vagy öröklött érzelmek közé tartozik. Ez a csoport magában foglal olyan ...


Videa. Ingyen. 4K Blu-ray. Teljes. Watch Free. iPad. Magyarul. Avi. Angolul. 480p. HD. DVDrip. Elemzés. BDrip.. Android.1080p. Indavideo. Vélemények. MP4. iPhone. 720p. Download. Film online. Szereplők. letöltés. Kritika. Stream. Full Movie. Filmek. Filmnézés