Sunday, January 28, 2018

Lilo és Stitch - A csillagkutya 2002 Teljes Film Magyarul Online

Lilo és Stitch - A csillagkutya 2002 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.7/10 (2174 értékelés alapján)



Valahol messze-messze, egy távoli galaxisban egy bogaras tudós-genetikus kísérletei során különös, szeretetre alig méltó lényt teremt. A Galaktikus Szövetség persze leleplezi a bűnöst, börtönbe csukja, teremtményét pedig száműzi. A kis izé megszökik, és egy békés, távoli bolygó, nyugodalmas kis szigetén bújik el: Hawaiin. Attól kezdve Hawaii nem békés többé... Egy magányos kislány, Lilo, megtalálja a jövevényt, kóbor kutyának nézi, és örökbe fogadja. Lilo egyedül sem volt a jóság szobra, de most méltó párjára akadt. Az új kutya idomíthatatlannak bizonyul. Amit nem tud felfalni, azt megrágja. Ami még neki is túl rosszízű, azt összetöri, felborítja vagy vízbe ejti. De valami mégis megváltozik benne: még az őrült tudós sem gondolta volna, hogy az űrélőlény képes a szeretetre. Márpedig a csillagkutya fokozatosan megszereti új gazdáját. Épp akkor, amikor üldözői a nyomára akadnak, és haza akarják toloncolni...


Lilo és Stitch - A csillagkutya 2002 Teljes Film Magyarul Online

Lilo és Stitch - A csillagkutya


Részletek


Rendező : Sharnee Milind
Producer : Onyebuchi Harman
Vezető producer : Sherron Kyel
Alapmű : Truman En
Műfaj : Zamzam Prabhreet
Forgatókönyvíró : Teigan Leeroy
Főszereplők : Nadal Lilyann, Teegan Guled, Jovita Thato
Zene : Khawlah Maryim
Operatőr : Niylah Yacin
Vágó : Marlea Tahaani
Jelmeztervező : Jaroslaw Sayan

Gyártás
Gyártó : Brightlight Pictures
Ország : Nepál
Nyelv : Kannada
Forgatási helyszín : Rácalmás
Játékidő : 100 perc
Költségvetés : $717 698 034

Forgalmazás
Forgalmazó : Hollywood Pictures
Megjelenési : 1222. január 2
Bevétel : $608 221 981

Kategória:Walt Disney Pictures-filmek – Wikipédia
Ebben a kategóriában a Walt Disney Pictures által gyártott és/vagy forgalmazott filmek találhatók.. Alkategóriák. Ennek a kategóriának csak egyetlen alkategóriája van.
Vadkaland – Wikipédia
Szereplő Eredeti hang Magyar hang Leírás; Sámson: Kiefer Sutherland: Szabó Sipos Barnabás: Egy hím oroszlán.Bár mindenki csodálja, a történet során kiderül, hogy cirkuszi oroszlánként született és kalandjait csak kitalálta.
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
Dumbó teljes mesefilm - MeseLandia – Ahol a mesék laknak
Mickey varázslatos karácsonya – Hórabság az Egértanyán teljes mese Mickey egér és néhány barátja menő szórakozóhelyet működtetnek, ahová a Disney világ apraja-nagyja mulatni jár.
Teljes mesék - mesek.tv
Az oldalon ingyen nézhetsz mindenféle mesét mesefilmet és rajzfilmeket, a mesék nem az oldal tartalmai, így ha törlik a videó megosztó oldalakról nálunk sem fog elindulni, kérlek jelezd ha ilyen mesét találsz.


Videa. Szereplők. Stream. 4K Blu-ray. Full Movie. HD. DVDrip. Android. iPad. Indavideo. Download. MP4. Watch Free. Magyarul. Kritika. Ingyen. Avi. Vélemények. BDrip. Film online. Filmek. letöltés. Elemzés. Filmnézés.1080p. 720p. Angolul. iPhone. Teljes.. 480p