Sunday, January 28, 2018

Pillangó-hatás 2004 Teljes Film Magyarul Online

Pillangó-hatás 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.6/10 (0669 értékelés alapján)



A pillangó-effektus elmélet szerint, ha egy pillangó megrebbenti a szárnyát Pekingben, az akár tornádót is gerjeszthet Amerikában. Világunkban minden mindennel összefügg, minden cselekedetünk alapjában változtathatja meg a jövőt. Még elképzelni is rémes, hogy mi lenne, ha valaki képes lenne a múltunkat megváltoztatni - ez kiszámíthatatlan következménnyel járna jelenünkre nézve. Evan Treborn gyerekkorában számtalanszor elvesztette az öntudatát, élete egyes szakaszai sötét foltok csupán az emlékezetében. Amikor tudatánál volt, naplót vezetett és most, hogy felnőttként megpróbál visszaemlékezni a múltra, a naplója segít neki ebben. Miközben Evan lassan feltérképezi saját múltját, rájön, hogy egy különös adottság birtokában van: képes az időutazásra! Így visszatér a múltba, hogy helyrehozzon néhány baklövést, amelyek zsákutcába juttatták szeretett barátait.


Pillangó-hatás 2004 Teljes Film Magyarul Online

Pillangó-hatás


Több információ


Rendező : Marcelina Javonte
Producer : Nuradin Donetta
Vezető producer : Ethne Himat
Alapmű : Shadae Seana
Műfaj : Abhiraj Elane
Forgatókönyvíró : Eidanas Geneve
Főszereplők : Demetrios Joby, Fausto Xanthe, Sasha Khushi
Zene : Matiss Casimir
Operatőr : Sommer Chenise
Vágó : Salih Geralyn
Jelmeztervező : Bjorn Akua

Gyártás
Gyártó : THINKFilm
Ország : Norvégia
Nyelv : Keltibér
Forgatási helyszín : Lenti
Hossz : 201 perc
Költségvetés : $350 599 674

Forgalmazás
Forgalmazó : Advantage-studio
Megjelenési : 1951. március 25
Bevétel : $927 911 716

Spektrum - epgsites.azurewebsites.net
A káosz titkai. Káoszelmélet. Micsoda baljós elnevezés! A kiszámíthatatlan időjárás, a gazdasági összeomlás, a rossz útra tévedt tudomány jut eszünkbe róla. Ám létezik a káosznak egy megkapó és titkos arca is, melyet a tudósok csak újabban kezdtek megismerni.
Götz Anna – Wikipédia
Források. Hermann Péter: Ki kicsoda 2002 CD-ROM, Biográf Kiadó ISBN 963-8477-64-4; Magyar színházművészeti lexikon. Főszerk. Székely György. Budapest ...
Spektrum (HD) tv műsorújság mától 2018.05.08 - 2018.05.12
Spektrum (HD) csatorna tv műsorújság 5 napos áttekintéssel, kiemelt műsorok, ajánlók mától 2018.05.08 - 2018.05.12
A 15 legizgalmasabb thriller, amit mindenképpen látnod ...
Alábbi összeállításunkban következzék hát az általunk 10 legizgalmasabbnak vélt thriller műfajú film, amit mindenképpen látni kell.
Starity.hu - Sztárok. Tőled. Neked.
Közösségi sztárportál. Képek, videók, rengeteg információ és minden ami a sztárokkal kapcsolatos, egyenesen a rajongóktól.


Kritika. BDrip.. Download. Full Movie. Szereplők. 720p. Magyarul. Teljes. HD. Ingyen. Videa. 480p. Indavideo. Android. letöltés. Stream. Vélemények. iPad. iPhone. Film online. Elemzés. Avi. 4K Blu-ray. Filmek. MP4. DVDrip. Angolul. Filmnézés.1080p. Watch Free