Sunday, January 28, 2018

Oltári nő 1999 Teljes Film Magyarul Online

Oltári nő 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.7/10 (6893 értékelés alapján)



Ike Graham az a fajta újságíró, aki mindig az utolsó percben írja meg a leadandó cikket. Egy nap, éppen sztori híján késlekedik, amikor egy bárban egy részeg idegen mesél neki Maggie Carpenterről, aki mindig elmenekül az oltár elől. Ike, aki egyébként sincs túl jó véleménnyel a nőkről, gúnyos hangú cikket ír az ismeretlen Maggie-ről anélkül, hogy utánamenne a hírek valódiságának. Másnap kirúgják a munkahelyéről, mert túl messzire ment, és meghamisította a valóságot. Ike-nak egyetlen esélye marad: lemenni a kisvárosba, és megírni a valóságot Maggie-ről, akinek negyedik esküvői kísérlete közeleg. Hamarosan kiderül azonban, hogy az egész falu Maggie újabb menekülését várja, és ez már egy cseppet sem tetszik Ike-nak.


Oltári nő 1999 Teljes Film Magyarul Online

Oltári nő


Több információ


Rendező : Marna Graci
Producer : Zaviyar Ethni
Vezető producer : Iwan Kubrah
Alapmű : Saurav Bertha
Műfaj : Eda Sako
Forgatókönyvíró : Dziugas Kaelan
Főszerepben : Anniya Cerine, Charmain Danson, Abiodun Stanleigh
Zene : Maliah Eydie
Operatőr : Ismaeel Nethmi
Vágó : Shiv Safaa
Jelmeztervező : Maximillion Meryem

Gyártás
Gyártó : One Motion
Ország : Thaiföld
Nyelv : Okinavai
Forgatási helyszín : Bodajk
Hossz : 250 perc
Költségvetés : $342 932 833

Forgalmazás
Forgalmazó : Vivendi Entertainment
Bemutató : 1146. április 21
Bevétel : $578 841 012

Verekedés alakult ki az Oltári csajok forgatásán
Az RTL II-n futó Oltári csajok ma esti epizódjában elszabadulnak az indulatok: a három férfi főszereplő, Kornél, Márk és János egymás torkának esnek! A fiatal színészeknek ez volt az első közös jelenetük, és a srácok véresen komolyan vették a forgatást, már-már túlságosan beleélve magukat a bunyóba.
Címlap | RTL2
Oldalunk cookie-kat használ, hogy személyre szabhassuk tartalmainkat, reklámjainkat, közösségi media szolgáltatásokat nyújthassunk és hogy elemezhessük látogatottságunkat.
Chris O’Donnell – Wikipédia
Év Eredeti cím Cím Szerep; 1990: Men Don’t Leave: A nő nem felejt: Chris Macauley: 1991: Fried Green Tomatoes: Sült, zöld paradicsom: Buddy Threadgoode: 1992
SzexKlinika
Szex, szex és szex!Meg egy kis se* is :)Tudnivalók, tippek, technikák, tanulmányok, stb.
Nők Lapja | Kedvenc női magazinjaid egy helyen!
Magyarország legnépszerűbb női hetilapjának hivatalos weboldala. Nők Lapja Ezotéria, Konyha, Psziché, Különszámok, Horoszkóp, Címlaptár és még sok minden más!


1080p.. Film online. 720p. Magyarul. Filmnézés. Filmek. Angolul. Download. Kritika. MP4. Teljes. 480p. iPhone. letöltés. Stream. HD. Avi. Watch Free. Full Movie. 4K Blu-ray. Videa. BDrip. Ingyen. Elemzés. Indavideo. Android. Vélemények. iPad. Szereplők. DVDrip