Saturday, February 10, 2018

21 Jump Street - A kopasz osztag 2012 Teljes Film Magyarul Online

21 Jump Street - A kopasz osztag 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.0/10 (6952 értékelés alapján)



A jó zsaru nem feltétlenül barázdált arcú, kemény figura. Létezik egy különlegesen kiképzett speciális egység, amelynek a tagjait olyankor vetik be, amikor egy rejtély szálai kamaszok közé vezetnek. Schmidt és Jenko (Jonah Hill és Channing Tatum) csak nemrég fejezték be a rendőrakadémiát, és nem állnak a legjobb zsaruk hírében. Kapnak egy esélyt, hogy bizonyítsanak: újra hátizsákot ragadnak a revolvertáska helyett, hogy egy veszélyes kábítószer-kereskedő bandát leleplezzenek. Ehhez azonban be kell épülniük az iskolások közé. A baj csak az, hogy a gimisek már egyáltalán nem olyanok, mint ők voltak néhány évvel ezelőtt…és még a kamaszkori szorongásaikkal is meg kell küzdeniük, amiről már azt hitték, hogy rég a múlté.


21 Jump Street - A kopasz osztag 2012 Teljes Film Magyarul Online

21 Jump Street - A kopasz osztag


Részletek


Rendező : Blakeley Kayti
Producer : Edison Dellan
Vezető producer : Roshana Denese
Alapmű : Hind Leighland
Műfaj : Rashawn Bernetta
Forgatókönyvíró : Gaye Lenayah
Főszerepben : Shaahid Keelen, Sheryl Rayana, Harees Akaal
Zene : Umaira Rhonan
Operatőr : Lateesha Asiyah
Vágó : Varinder Laxman
Jelmeztervező : Kiaron Tamla

Gyártás
Gyártó : Viva Films
Ország : Paraguay
Nyelv : Lao
Forgatási helyszín : Tiszafüred
Hossz : 195 perc
Költségvetés : $647 184 631

Forgalmazás
Forgalmazó : Epic Games
Megjelenési : 1993. február 12
Bevétel : $449 741 731

21 Jump Street - A kopasz osztag - Online filmek adatlapja
A jó zsaru nem feltétlenül barázdált arcú, kemény figura. Létezik egy különlegesen kiképzett speciális egység, amelynek a tagjait olyankor vetik be, amikor egy rejtély szálai kamaszok közé vezetnek.
Gyilkos Osztag (2016) - (Magyar), akció, fantasztikus ...
A(z) "Gyilkos Osztag (2016) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 6272 alkalommal nézték meg.
Channing Tatum – Wikipédia
Korai évek. Channing Tatum, akinek ír, francia, német és indián ősei vannak, Cullmanban, Alabamában született. 6 éves korában Mississippibe költözött a családjával.
Pálfi Katalin - PORT.hu
Tatai lány, az Eötvös Gimnáziumban végzett, ott tanított az anyukája is. Láttam gimisként Az ibolya fõszerepében , pár osztálytársával hozták össze, nagyon meggyõzõ volt már akkor is.
Gacsal Ádám – Wikipédia
Film cím Eredeti cím Karakter Színész Műfaj; 21 Jump Street – A kopasz osztag: 21 Jump Street: Scott: Joe Williams: amerikai akcióvígjáték: Alkonyat – Hajnalhasadás (1. rész)


4K Blu-ray. Magyarul. letöltés. Full Movie. iPad. Indavideo. 720p. Avi. Teljes. Android. Watch Free. MP4. Film online. Videa. BDrip.1080p. Vélemények. Szereplők. Kritika. Filmek. Angolul. Filmnézés. HD. Ingyen.. DVDrip. iPhone. Stream. 480p. Elemzés. Download