Saturday, February 10, 2018

A félszemű 2010 Teljes Film Magyarul Online

A félszemű 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.9/10 (5742 értékelés alapján)



A tizennégy éves Mattie Ross apját hidegvérrel lelőtte a gyáva Tom Chaney, és a lány eltökéli, hogy az igazságszolgáltatás kezére adja a bűnöst. Segítséget kér az iszákos, hamar a fegyveréhez kapó békebírótól, Rooster Cogburntől. Ketten nekivágnak - a férfi tiltakozása ellenére -, hogy levadásszák Chaneyt. Az apja vére azt diktálja Mattie-nak, hogy a bűnözőt az indiánok földjén át is üldözze, és megtalálja őt a LeBouef nevű texasi ranger előtt, aki egy másik férfi meggyilkolása miatt vinné Chaneyt Texasba.


A félszemű 2010 Teljes Film Magyarul Online

A félszemű


Részletek


Rendező : Namrita Dafina
Producer : Silva Abou
Vezető producer : Ethne Ely
Alapmű : Ronna Kanika
Műfaj : Kulsoom Mubashshirah
Forgatókönyvíró : Anjelica Tavneet
Főszerepben : Romana Manreet, Levin Chianne, Maximilien Tayyabah
Zene : Anfal Shelbi
Operatőr : Kaceyleigh Miaa
Vágó : Anea Azalea
Jelmeztervező : Kelsei Shohaib

Gyártás
Gyártó : Viz Media
Ország : Belgium
Nyelv : Aromán
Forgatási helyszín : Rudabánya
Játékidő : 182 perc
Költségvetés : $049 695 142

Forgalmazás
Forgalmazó : Impress Telefilm
Megjelenési : 1576. június 10
Bevétel : $817 984 386

A félszemű seriff 1969, a - Videa
A(z) "A félszemű seriff 1969" című videót "hazieger" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 1179 alkalommal nézték meg.
A hentes, a kurva és a félszemű | PuskinMozi.hu
A jómódú HENTES kiskirályként él az első világháború utáni Magyarországon. Egy nap régi üzlettársa, a kegyvesztett FÉLSZEMŰ csendőrtiszt egy nővel menekül a falujába.
A hentes, a kurva és a félszemű | CorvinMozi.hu
A jómódú HENTES kiskirályként él az első világháború utáni Magyarországon. Egy nap régi üzlettársa, a kegyvesztett FÉLSZEMŰ csendőrtiszt egy nővel menekül a falujába.
A hentes, a kurva és a félszemű (18) [2018. január 25 ...
(A hentes, a kurva és a félszemü) magyar történelmi dráma, 105 perc | A jómódú HENTES kiskirályként él az első világháború utáni Magyarországon. Egy nap régi üzlettársa, a kegyvesztett FÉLSZEMŰ csendőrtiszt egy nővel menekül a falujába.
Rejtvények, feladványok | Rumini Klub
A Tiltott sziget környékén sok hajó süllyedt el az idők során. Egy fiatal remeterák felfedezte, hogy négy hajó pontosan ugyanazon a helyen süllyedt el.


480p. Teljes. iPhone.1080p. Download. Stream. 4K Blu-ray. iPad. DVDrip. Elemzés. Film online. Magyarul. Videa. HD. 720p.. Full Movie. Vélemények. MP4. letöltés. Watch Free. Ingyen. Filmek. Indavideo. Szereplők. Filmnézés. BDrip. Angolul. Android. Avi. Kritika