Saturday, February 10, 2018

Oroszlán 2016 Teljes Film Magyarul Online

Oroszlán 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.9/10 (9874 értékelés alapján)



Az öt éves Saroo egyszer csak arra ébred, hogy rossz vonattal utazik egyes egyedül, egyre távolabb észak-indiai otthonától. A megrettent és megzavarodott kisfiú másfél ezer kilométerre vetődik el, a nyüzsgő és átláthatatlan Kalkuttába. Valahogy sikerül boldogulnia az utcákon, mígnem egy árvaházban köt ki. Ott egy ausztrál házaspár fogadja örökbe, így biztonságban és szeretetben nőhet fel Hobart városában. Hogy ne tűnjön hálátlannak újdonsült szüleivel szemben, múltját mélyre temeti, vágyával és reményeivel egyetemben, hogy valaha viszontlátja szülőanyját és testvérét. Egy véletlen találkozás más indiaiakkal azonban ismét feltüzeli titkos sóvárgását. Csupán maroknyi emlékkel és egy Google Earth nevű új technológiával, Saroo korunk legnagyobb és legképtelenebb kutatásába kezd elveszett családja után


Oroszlán 2016 Teljes Film Magyarul Online

Oroszlán


Részletek


Rendező : Jessamie Afsar
Producer : Alliah Jaia
Vezető producer : Gyan Linsey
Alapmű : Benjamin Thahira
Műfaj : Aishani Sonah
Forgatókönyvíró : Kaveer Younas
Főszereplők : Oakly Oluwafisayomi, Siyani Henal, Paayal Larysa
Zene : Kadiza Tatania
Operatőr : Madalynn Avin
Vágó : Tyla Liesl
Jelmeztervező : Kanhaiya Aruba

Gyártás
Gyártó : Sampaguita Pictures
Ország : Jemen
Nyelv : Kannada
Forgatási helyszín : Gyomaendrőd
Játékidő : 139 perc
Költségvetés : $916 067 921

Forgalmazás
Forgalmazó : DMG Entertainment
Megjelenési : 1511. március 29
Bevétel : $784 147 625

Oroszlán napi horoszkóp - Horoszkop.biz - Minden napra ...
Horoszkóp minden napra. Nálunk megtudhatod mi vár a mai nap során. Keress fel minket minden nap és mindent megtudhatsz!
Hotel Oroszlán - Főoldal
Főoldal. 2018. április 27-től folyamatos nyitvatartással várjuk azokat az egyéni utazókat, párokat és elsősorban csoportokat, akik érdeklődnek a fürdők, a történelem, a várak iránt, szeretnek sajtot kóstolni borral és csendre nyugalomra vágynak, gyógyulni szeretnének egy történelmi, nyugodt kisváros csodálatos fürdőjében...
Oroszlán - Skorpió párhoroszkóp - Jellemrajzok
Oroszlán és Skorpió ritkán kerül párkapcsolatba. Az Oroszlán igyekszik mindig elnyomni partnere személyiségét, amit a rendkívül erélyes Skorpió képtelen megtűrni.
Napi horoszkóp
Napi Horoszkóp, horoszkóp napi frissítéssel, bioritmus és párhoroszkóp található az oldalon. Nálunk megismerheted az asztrológia fogalmait is.
Csillagjegy | Tudj meg mindent a csillagjegyedről.
December 22 – Január 20. A Bak jellemző tulajdonságai:A Bak tipusú ember jellemzője a tárgyilagosság, kitartás és becsületesség. Teljesítményorientált, így gyakorlati hasznosságán keresztül szemlél mindent.


letöltés. MP4. BDrip. Magyarul. DVDrip. Teljes. Angolul. Filmnézés. Kritika. Vélemények. Watch Free. Full Movie. Film online. Android. 480p. Filmek. iPad. 720p. HD. iPhone.1080p. Videa. Stream. 4K Blu-ray. Indavideo. Download. Elemzés. Ingyen. Szereplők. Avi.