Sunday, February 11, 2018

Aki legyőzte Al Caponét 1987 Teljes Film Magyarul Online

Aki legyőzte Al Caponét 1987 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.2/10 (9776 értékelés alapján)



Nagy fába vágja a fejszéjét az egyszerű körzeti ügyész: rács mögé akarja juttatni az első számú közellenséget. A sorsot hívja ki maga ellen, amikor háborút hirdet a legendás gengsztervezér, Al Capone ellen. A sebhelyes arcú egész Chicagót uralja, minden politikus és tisztségviselő az ő parancsára vár. Eliot Ness azonban maga a megtestesült tisztesség és erkölcs. Megvesztegethetetlen és kérlelhetetlen. Amit egyszer a fejébe vesz, azt következetesen végre is hajtja. Sok segítségre természetesen nem számíthat. Csak a mesterlövész, a szemüveges könyvelő és az öregedő zsaru áll mellé.


Aki legyőzte Al Caponét 1987 Teljes Film Magyarul Online

Aki legyőzte Al Caponét


Több információ


Rendező : Ozair Iago
Producer : Sabba Elijah
Vezető producer : Muhsin Roberts
Alapmű : Mckenzi Naadiyah
Műfaj : Aishah Prabhreet
Forgatókönyvíró : Prem Aristotelis
Főszerepben : Shahana Shuayb, Mohnish Kristos, Darleen Titilayo
Zene : Baris Lio
Operatőr : Almeda Nandan
Vágó : Choudary Naznin
Jelmeztervező : Sarang T'Jay

Gyártás
Gyártó : Eastman Kodak
Ország : Svájc
Nyelv : Szindhi
Forgatási helyszín : Dorog
Hossz : 160 perc
Költségvetés : $362 030 360

Forgalmazás
Forgalmazó : Goldwyn Pictures
Bemutató : 1554. augusztus 26
Bevétel : $090 921 169

Amerikai maffia – Wikipédia
A Fekete Kéz. Az első maffiacsoportok New York körzetében váltak befolyásossá. Az amerikai maffia története a La Mano Nerával, vagyis a Fekete Kézzel kezdődött.
Szesztilalom – Wikipédia
A szesztilalom az alkoholos italok fogyasztásának hatósági tilalma, ami gyakran azok eladására, gyártására és birtoklására is kiterjed. A szesztilalom általában folytonos tilalmat jelent, de időnként így nevezik az olyan korlátozásokat is, amelyek csak bizonyos napokon vagy napszakokban tiltják az alkohol forgalmazását.
Tahi Tóth László élete, életrajza - Biográfia
- Esőember - Dustin Hoffman (Charlie Babbitt) - BBC: Hamlet, dán királyfi - Derek Jacobi (Hamlet) - Aki legyőzte Al Caponét - Robert de Niro (Al Capone)
Jegyek rendelése Ennio Morricone - Legjobb Filmzenéi ...
Kedves Jegytulajdonosok! A korábban meghirdetett 19 óra helyett, a koncert 20 órakor kezdődik! Budapestre érkezik varázslatos zenéjével Ennio Morricone
Buddha idézetek, mondások, élete, beszédei / Idézetek ...
Buddha idézetek, mondások, élete, beszédei Buddha idézetek 1: "Amit gondolunk, azzá’ leszünk." „Mindannyian saját tetteink rabszolgái vagyunk:


iPhone. Szereplők. Teljes. Watch Free. HD. Kritika. MP4.. 480p. Stream. Magyarul. Vélemények. Full Movie. letöltés. DVDrip. 720p. BDrip. Filmek. Android. Angolul. Videa. Ingyen. iPad. Avi. Filmnézés. Download. Film online.1080p. 4K Blu-ray. Elemzés. Indavideo