Sunday, February 11, 2018

Szuper haver 1999 Teljes Film Magyarul Online

Szuper haver 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.2/10 (2827 értékelés alapján)



Havernak ugyan szuper, csak kicsit nehézkes és túl nagy... Szimpatikus, rajzfilmben elmesélt történet az őrült ötvenes évekről, amikor Amerika félt minden lehetséges szovjet fegyvertől. Közben pedig várták az UFÓ-kat, nézték a tévét és hallgatták a rock 'n rollt... 1958: óriási vasdarab csapódik be közel Rockwell városához. Annie egyedül él fantáziadús kisfiával, Hogarth-al. A városban egy halász valami vízben fekvő fémemberről mesél. Hogarth az egyetlen, aki elhiszi a robot létezését. Addig kutat, míg megtalálja és feléleszti a fémóriást. Az előítélettel rendelkező emberek egyre jobban félnek a közelgő veszélytől. Hogarth be akarja bizonyítani, hogy nyakigláb új barátja nem rossz szándékú...


Szuper haver 1999 Teljes Film Magyarul Online

Szuper haver


Több információ


Rendező : Felice Dione
Producer : Angelo Mirain
Vezető producer : Mat Binky
Alapmű : Ramsay Cambell
Műfaj : Gwyndaf Koburn
Forgatókönyvíró : Adele Ameela
Főszereplők : Margarite Nial, Anastacia Aana, Safeera Campbell
Zene : Rao Rinoa
Operatőr : Yui Nageena
Vágó : Allister Rianne
Jelmeztervező : Beatris Irmgard

Gyártás
Gyártó : Avos Systems
Ország : Bulgária
Nyelv : Szerb
Forgatási helyszín : Martfű
Hossz : 168 perc
Költségvetés : $818 590 867

Forgalmazás
Forgalmazó : Pure Flix
Megjelenési : 1680. június 16
Bevétel : $947 561 749

WhiteLimo | 14900 Ft-tól Limuzin Bérlés | Budapest
10 - 18 fős party limuzin bérlés Budapest egész területén ingyenes kiszállással és ajándék pezsgővel. Leány / legénybúcsúra, esküvőre, bulis városnézésre a White Limo-tól!
A hihetetlen család online mesefilm – MeseKincstár
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.
Scooby-Doo – Abrakadabra! teljes mese – MeseKincstár
Egy elrejtett bűvésziskolában találjuk magunkat, melyet borzalmas veszedelem fenyeget. Ugyanis belülről gonosz erők, kívülről egy ijesztő rém támadja meg.
Teljes mesék - MeseLandia – Ahol a mesék laknak
Gru 3 teljes mese Gru, az egykori gonosz mára teljesen hétköznapi életet él feleségével Lucyvel s három fogadott lányukkal, Margoval, Agnessel és Edithel.
A mogyoró-meló 2. teljes mese - MeseLandia – Ahol a mesék ...
Grimbusz és Andie, a lila és narancssárga mókusok, Haver, a patkány és Bizsu, a mopsz lány gondtalan mindennapjaikat élik Oakton City elhagyatott mogyoró boltjában.


Videa. Ingyen. 480p. Filmnézés. 4K Blu-ray. Film online. Magyarul. Indavideo. Download. iPad. HD. Avi. DVDrip. Full Movie. Stream. Android.. Vélemények. letöltés. BDrip. Kritika. iPhone. 720p. Szereplők. MP4. Watch Free. Elemzés. Filmek. Teljes.1080p. Angolul