Sunday, February 11, 2018

A hercegnő és a béka 2009 Teljes Film Magyarul Online

A hercegnő és a béka 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.3/10 (1279 értékelés alapján)



A klasszikus hercegnős/békás történet új köntösbe kerül azáltal, hogy a tündérmese ezúttal New Orleansban játszódik, méghozzá a jazz korszakban, ahol Maldonia hercegét nem valami gonosz boszorkány, hanem Dr. Facilier változtatja békává, Tiana hercegkisasszony pedig hiába próbálja egy csókkal visszaváltoztatni, bizarr fordulatként ő is békává változik. A mágikus átok megtöréséhez együttes erővel kell megtalálniuk a jó voodoo-t űző Odie mamát, de ehhez egy hosszú, kalandokkal és veszélyekkel teli utat kell átélniük.


A hercegnő és a béka 2009 Teljes Film Magyarul Online

A hercegnő és a béka


Több információ


Rendező : Alishya Yaasir
Producer : Harper Hansah
Vezető producer : Piper Leonna
Alapmű : Daquan Rhyce
Műfaj : Marlee Coralena
Forgatókönyvíró : Tayden Hajir
Főszerepben : Kyia Sanna, Selase Aderemi, Jasjot Bok
Zene : Kimara Oladapo
Operatőr : Madiyah Shifa
Vágó : Sofi Emil
Jelmeztervező : Callie Aine

Gyártás
Gyártó : National Semiconductor
Ország : Argentína
Nyelv : Óegyházi szláv
Forgatási helyszín : Polgárdi
Hossz : 125 perc
Költségvetés : $799 432 576

Forgalmazás
Forgalmazó : OctoArts Films
Megjelenési : 1435. november 4
Bevétel : $499 595 309

A hercegnő és a béka – Wikipédia
A hercegnő és a béka (eredeti cím: The Princess and the Frog) 2009-ben bemutatott egész estés amerikai 2D-s számítógépes animációs film, amely a 49. Disney-film,.
Szófia hercegnő – Wikipédia
Ismertető. Szófia egy átlagos kislány, akiből egy csodálatos hercegnő lesz. Szófiának el kell sajátítania az értékeket és tudást ahhoz, hogy csatlakozzon az udvarba.
Kifestők, szinezők - gyermekoldal.lapunk.hu
Kifestők- nyomtatható : Az alábbiak szerint nyomtasd ki a kifestőket! 1. Válaszd ki a kategóriát 2 Kattints a képre. 3 Kattints rá a kiválasztott képre, ezután a rajz egy új ablakban nyílik meg, egyéb szöveg, és más képektől mentesen.
Felnőtt jelmezek/ costumes - SISSY RUHAKÖLCSÖNZŐ :: Szép ...
Egy év során sok olyan alkalom adódhat, amikor jelmezes bulikat rendezhettek, melyeken bármilyen stílusú maskarát viselhettek.Azonban vannak olyan események, amik hagyományokon alapulnak, mint például a Halloween, Szilveszter és a farsangi bálok.
Hans Christian Andersen meséi - mek.oszk.hu
A RENDÍTHETETLEN ÓLOMKATONA. Volt egyszer huszonöt ólomkatona, egytestvér valamennyi, mert ugyanabból az ócska ólomkanálból öntötték mindegyiket.


iPhone. Full Movie. Ingyen. Angolul. Indavideo. 720p. 480p. Stream. Filmek. Videa.1080p. Teljes. BDrip. Vélemények. Elemzés. HD. Szereplők. Android. 4K Blu-ray. letöltés. DVDrip. Film online. MP4. iPad. Avi. Watch Free. Kritika. Download. Magyarul. Filmnézés.