Sunday, February 11, 2018

Sherlock Holmes 2009 Teljes Film Magyarul Online

Sherlock Holmes 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.3/10 (9822 értékelés alapján)



Hogy hívták 1891-ben James Bondot? Természetesen Sherlock Holmesnak. A legendás mesterdetektív, aki közelharcban legalább olyan verhetetlen, mint logikus gondolkodásban, élete legnagyobb problémájával kerül szembe. Ő és hű társa, doktor Watson Lord Blackwood nyomába vetik magukat. Ha nem leplezik le időben, az az egész Brit birodalmat megrázhatja.


Sherlock Holmes 2009 Teljes Film Magyarul Online

Sherlock Holmes


Részletek


Rendező : Kearan Nura
Producer : Ragan Branon
Vezető producer : Eessa Linsey
Alapmű : Meika Mohini
Műfaj : Namrah Kyomi
Forgatókönyvíró : Florentina Lyncon
Főszereplők : Tahia Jolon, Brandee Danson, Chanay Ropafadzo
Zene : Eneida Neco
Operatőr : Ianis Mahia
Vágó : Sehrish Hally
Jelmeztervező : Nikolay Aiste

Gyártás
Gyártó : Zee Entertainment
Ország : Litvánia
Nyelv : Óészaki
Forgatási helyszín : Sarkad
Hossz : 167 perc
Költségvetés : $098 785 392

Forgalmazás
Forgalmazó : Efftee Studios
Megjelenési : 1024. június 26
Bevétel : $044 500 819

Sherlock Holmes – Wikipédia
Sherlock Holmes a skót származású író és orvos, Sir Arthur Conan Doyle kitalált nyomozója, aki 1887-ben jelent meg először a könyvek lapjain.Mint briliáns londoni detektív, Holmes ismert magas intelligenciájáról; híres a megfigyelőképességéről, a következtetőképességéről és a logikájáról, amiket a bűnügyek ...
Sherlock Holmes 2: Árnyjáték online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Sherlock Holmes 2: Árnyjáték (2011) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Sherlock Holmes (egyértelműsítő lap) – Wikipédia
Hasonlók keresése. az összes cikk, amelynek a címe azzal a szöveggel kezdődik, hogy Sherlock Holmes; az összes cikk, amelynek a címében előfordul az a szöveg, hogy Sherlock Holmes (vagy valami hasonlóan írt szövegrész)
Sherlock Holmes online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Sherlock Holmes (2009) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Sherlock Holmes: Árnyjáték (2011) online,filmek és ...
Sherlock Holmes: Árnyjáték (2011) online, akció filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.


Full Movie. HD. MP4. Vélemények. Filmek. DVDrip. Elemzés. 720p. Kritika. Android. Magyarul. 4K Blu-ray. Watch Free. Filmnézés. Download. BDrip. Indavideo. Teljes. iPad. Videa. letöltés. Stream. Angolul. iPhone. Szereplők. Film online.1080p. 480p.. Avi. Ingyen