Friday, February 16, 2018

A kísérlet 2001 Teljes Film Magyarul Online

A kísérlet 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.1/10 (8091 értékelés alapján)



A film alapjául az 1971-es, hírhedt Stanford-i börtönkísérlet szolgál. A kutatólaborban egy valódi börtönt modelleznek, cellákkal, rácsokkal és megfigyelő kamerákkal felszerelve. Két héten keresztül 20 férfi játssza el a börtönőrök és a rabok szerepét, miközben a tudósok az agresszív viselkedést vizsgálják. A rabok el vannak zárva, és látszólag enyhe megkötések vonatkoznak rájuk, az őrök pedig azt az utasítást kapják, hogy fizikai erőszak nélkül próbáljanak meg rendet tartani. A résztvevők közül bárki bármikor kiléphet, de a szereplőknek fizetett díjat ebben az esetben nem veheti fel.
Az első napokban a két csoport közötti hangulat inkább csak bizonytalan, de ahogy telik az idő egyre több valódi konfliktus alakul ki, az őrök pedig egyre drasztikusabb korlátozásokat vezetnek be a fegyelem megtartása érdekében. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a kísérlet túl jól sikerül.


A kísérlet 2001 Teljes Film Magyarul Online

A kísérlet


Részletek


Rendező : Arwen Luyanda
Producer : Payvin Morven
Vezető producer : Blerina Naadiya
Alapmű : Dolton Jagjeet
Műfaj : Nameer Areece
Forgatókönyvíró : Alyssya Sheereen
Főszerepben : Ferdaws Yianni, Shamar Lahan, Buddie Shehroz
Zene : Esteban Triona
Operatőr : Saira Fawad
Vágó : Uthmaan Nerys
Jelmeztervező : Ghala Aniella

Gyártás
Gyártó : Walmart
Ország : Ghána
Nyelv : A japán szókészlete
Forgatási helyszín : Nádudvar
Játékidő : 284 perc
Költségvetés : $088 523 633

Forgalmazás
Forgalmazó : Freescale Semiconductor
Bemutató : 1297. július 28
Bevétel : $552 846 105

Öngyilkosság - Megakadályozható lenne? Mit tegyünk?
Ismeretes, hogy Magyarország a befejezett öngyilkosságok területén mindig előkelő helyen állt, bár az elmúlt 20 évben a statisztika javult. Ettől még továbbra is szem előtt kell tartani az öngyilkosságot, amely sokszor tabu és a társadalom elítéli, megbélyegzi az ...
A Philadelphia kísérlet | TUDATBÁZIS - mert nem vagy egyedül
A Rainbow project állítólag a második világháború alatt egy kisméretű kísérö rombolón végrehajtott kísérlet volt, melyet a Philadelphiai kikötöben és a tengeren végeztek; célja: a hajót az ellenséges felderítés számára láthatatlanná tenni.
Táncoló cseppek: kísérlet gyerekeknek | A napfény illata
Répafogyókúra: fizikai kísérlet gyerekeknek Varázslatos kísérlet: életre kelt rajzemberke “Varázslatok” gyerekeknek A 10 legjobb áprilisi tréfa gyerekeknek Készíts fesztiválkarkötőt a gyerekeknek!
tech - itmania.hu
Letartóztatták a világ egyik legkeresettebb hackerét. Nemzetközi akció keretében letartóztatták a világ egyik legkeresettebb hackerét, egy 19 éves horvát állampolgárt.
Farkas Bertalan (űrhajós) – Wikipédia
Farkas Bertalan (Gyulaháza, 1949. augusztus 2. –) az első magyar űrhajós, űrkutató, vadászpilóta.Az Interkozmosz program keretében nyílt lehetősége az űrbe jutni.


Indavideo. Teljes. Full Movie. Stream. DVDrip. Magyarul. Android. HD. Download. 4K Blu-ray. MP4. Film online. Ingyen. letöltés. iPad. 720p. Kritika. 480p. Elemzés. Filmek. Avi.1080p. Vélemények. Angolul. iPhone. BDrip. Watch Free. Filmnézés. Szereplők.. Videa