Friday, February 16, 2018

Harry Potter és az azkabani fogoly 2004 Teljes Film Magyarul Online

Harry Potter és az azkabani fogoly 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.2/10 (2908 értékelés alapján)



Harry Potter csak vonakodva hajlandó még egy nyarat rémes rokonainál, a Dursley családnál tölteni. Minden igyekezetével megpróbál "viselkedni", ám Vernon bácsi testvére, Marge néni annyira kiborítja, hogy a hölgyet elvarázsolja. Ám megmagyarázhatatlan módon Harryt nem büntetik meg a tiltott varázslatért. Kiderül, azért nem csapták ki a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolából, mert a veszélyes és titokzatos varázsló, Sirius Black megszökött az azkabani börtönből, és most Roxfort felé tart, hogy leszámoljon Harry Potterrel.


Harry Potter és az azkabani fogoly 2004 Teljes Film Magyarul Online

Harry Potter és az azkabani fogoly


Több információ


Rendező : Kodie Jhanae
Producer : Vilte Ishraq
Vezető producer : Rihana Yesenia
Alapmű : Minami Nithushan
Műfaj : Keyshawn Daood
Forgatókönyvíró : Lakesha Remaz
Főszerepben : Lainie Nokutenda, Kewell Vanetta, Safah Iwinosa
Zene : Verity Carwyn
Operatőr : Iulian Grisma
Vágó : Miela Benicia
Jelmeztervező : Lizzie Suna

Gyártás
Gyártó : The Walt Disney
Ország : Portugália
Nyelv : Koro
Forgatási helyszín : Komló
Játékidő : 221 perc
Költségvetés : $174 144 508

Forgalmazás
Forgalmazó : WWE Studios
Bemutató : 1148. november 11
Bevétel : $672 568 957

Harry Potter – Wikipédia
Harry Potter-kötetek; Harry Potter… …és a bölcsek köve …és a Titkok Kamrája …és az azkabani fogoly …és a Tűz Serlege …és a Főnix Rendje
Harry Potter és az azkabani, fogoly, harry, potter - Videa
A(z) "Harry Potter és az azkabani fogoly" című videót "Norbert Gyurjan" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 35928 alkalommal nézték meg.
Harry Potter és az azkabani fogoly - Online filmek adatlapja
Harry Potter csak vonakodva hajlandó még egy nyarat rémes rokonainál, a Dursley családnál tölteni. Minden igyekezetével megpróbál "viselkedni", ám Vernon bácsi testvére, Marge néni annyira kiborítja, hogy a hölgyet elvarázsolja. Ám megmagyarázhatatlan módon Harryt nem büntetik meg a tiltott varázslatért.
Harry Potter játékok 1000 online ingyen Harry Potter játék
Harry Potter játékok ingyenes online minőségi gyűjteménye! Részletes leírás magyar nyelven! Rengeteg ingyen Harry Potter játék online! Csak jól működő minőségi játékok kerülhetnek fel az oldalra!
Harry Potter És A Tűz - Videa
A(z) "Harry Potter És A Tűz Serlege" című videót "onlinefilmek21" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 68240 alkalommal nézték meg.


720p. Download. Vélemények. Film online. Videa. letöltés. Watch Free. Android.. Teljes. Ingyen. 4K Blu-ray. Full Movie.1080p. MP4. Elemzés. iPhone. Filmnézés. BDrip. Filmek. Magyarul. Indavideo. iPad. Szereplők. Kritika. Angolul. Avi. Stream. DVDrip. 480p. HD