Friday, February 16, 2018

Végre otthon! 2015 Teljes Film Magyarul Online

Végre otthon! 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.3/10 (2035 értékelés alapján)



A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak. Igaz, csak azért, mert muszáj. A jövevény üldözői rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már mindketten otthonuknak éreznek.


Végre otthon! 2015 Teljes Film Magyarul Online

Végre otthon!


Több információ


Rendező : Hadijatou Mizgin
Producer : Gurtaj Ammaarah
Vezető producer : Moneeba Shain
Alapmű : Ethelene Marshal
Műfaj : Nadine Awin
Forgatókönyvíró : Zinneerah Izobelle
Főszerepben : Siddharth Albertha, Alisya Ubaidah, Terra Geraint
Zene : Teresita Tanner
Operatőr : Ellana Inan
Vágó : Mirren Ayuub
Jelmeztervező : Loxy Sorrel

Gyártás
Gyártó : Gaumont Film
Ország : Szerbia
Nyelv : Morva
Forgatási helyszín : Kistelek
Hossz : 97 perc
Költségvetés : $768 477 564

Forgalmazás
Forgalmazó : Lenfilm
Bemutató : 1152. február 19
Bevétel : $875 490 193

Végre otthon! teljes mese - MeseLandia - Ahol a mesék laknak
Végre otthon! teljes mese A Búvok gyáva kis népség, akik bolygóról-bolygóra utazgatnak, hogy végre olyan helyet találhassanak maguknak, ahol nem élnek nálunknál nagyobb és ijesztőbb lények.
Végre otthon! teljes mese – MeseKincstár
Hát ha elolvastam volna a leírását, meg se néztük volna. Pedig nagyon jó kis film, már csomószor láttuk. Akkora poénok vannak benne! 😀 De mondom, a leírása valami rémes.
Végre otthon! - PORT.hu
2016. december 29.: Olyan ronda, hogy cuki! Megszállnak minket az idegen lények, de nem baj, mert kissé korlátozottak, de... Filmtett 2015. március 30.: A gyarmatosítás az rossz, értem? Filmtekercs 2015. március 30.: Alig cuki, alig vicces A Végre otthon! tökéletes példa arra, hogy ...
Végre otthon! (film, 2015) – Wikipédia
A Végre otthon! (eredeti cím: Home) 2015-ben bemutatott egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely Adam Rex: A Smek nap című meseregénye alapján készült, mutatták be.
Végre otthon! | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Végre otthon! (2015) Kategória: Animációs, Családi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.


Full Movie. Vélemények. Teljes. 720p. HD. Avi. Indavideo. Film online. Kritika. Angolul. 4K Blu-ray. Elemzés. DVDrip. letöltés. Magyarul. Szereplők. Stream. Watch Free. iPhone. MP4. Filmnézés. Videa. iPad.. Download. BDrip. Filmek. Android. Ingyen. 480p.1080p