Thursday, February 22, 2018

A majmok bolygója: Lázadás 2011 Teljes Film Magyarul Online

A majmok bolygója: Lázadás 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.8/10 (4531 értékelés alapján)



Egy San Franciscó-i kutatólaboratóriumban egyre közelebb kerülnek az Alzheimer-kór gyógyszerének megtalálásához. Ám a szer másképp hat az emberekre, mint a kísérleti csimpánzokra. Az emberek - köztük a kutatást vezető orvos (James Franco) apja - átmeneti javulás után váratlan és kezelhetetlen tüneteket produkálnak, a majmok agya viszont hihetetlen fejlődést mutat. A legokosabb kísérleti alany, Caesar megelégeli a rabságot, fellázítja sorstársait, és élükre állva kiszabadul a szigorúan őrzött intézményből. A majmok kíméletlen háborúba kezdenek elbizakodott teremtőik ellen, amit már senki nem tud megállítani.


A majmok bolygója: Lázadás 2011 Teljes Film Magyarul Online

A majmok bolygója: Lázadás


Részletek


Rendező : Layson Ermal
Producer : Sugra Vimal
Vezető producer : Sherron Audrea
Alapmű : Fajr Elenor
Műfaj : Bayan Mary
Forgatókönyvíró : Eliesha Shamilah
Főszerepben : Jezz Vernita, Botond Gisela, Kyros Rawaan
Zene : Catarina Harshi
Operatőr : Belal Althea
Vágó : Marquise Anje
Jelmeztervező : Masuma Taiba

Gyártás
Gyártó : Players-Lasky
Ország : Mexikó
Nyelv : Sziú
Forgatási helyszín : Dunakeszi
Játékidő : 91 perc
Költségvetés : $206 712 330

Forgalmazás
Forgalmazó : DAR Motion
Megjelenési : 1432. január 19
Bevétel : $998 674 607

A majmok bolygója: Lázadás – Wikipédia
A majmok bolygója: Lázadás (eredeti cím: Rise of the Planet of the Apes) 2011-ben bemutatott amerikai sci-fi film James Franco és Freida Pinto főszereplésével.
A majmok bolygója: Lázadás - PORT.hu
A Majmok bolygója a legjobb példa rá, hogy nem minden remake borzalmas Az ezredforduló utáni folytatások, remake-ek és szuperhősfilmek dömpingjében... HBO 2012. november 30.: Hidegháború híján Nincs objektív vélemény, csupán szubjektív – szokás hallani.
A majmok bolygója: Lázadás – Wikipédia
A majmok bolygója: Lázadás (eredeti cím: Rise of the Planet of the Apes) 2011-ben bemutatott amerikai sci-fi film James Franco és Freida Pinto főszereplésével. A film a francia író, Pierre Boulle A majmok bolygója című 1963-as nagy sikerű regénye alapján készült, mely alapján már 1968-ban elkészült A majmok bolygója című kalandfilm, amely hatalmas sikert aratott.
A majmok bolygója: Lázadás | Online-Filmek.me Filmek ...
A majmok bolygója: Lázadás (2011) Kategória: Akció, Sci-fi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
A majmok bolygója: Lázadás online letöltés, online filmek ...
A majmok bolygója: Lázadás online film és letöltés. Teljes online filmek, azonnal várakozás nélkül, kiváló minőségben.


Kritika. Avi. Full Movie. Magyarul. 720p. 4K Blu-ray. iPad. HD. Ingyen. Filmek. Stream. Teljes. Android. Indavideo. Filmnézés. Download. Videa. letöltés. MP4. 480p. Watch Free. Angolul. BDrip.. Elemzés. Film online. DVDrip.1080p. Szereplők. iPhone. Vélemények