Thursday, February 22, 2018

Snowden 2016 Teljes Film Magyarul Online

Snowden 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.3/10 (7338 értékelés alapján)



Edward Snowden nem akart mást, csak a hazáját szolgálni egy jó hazafi katonaként. Karrierjének azonban egészségi állapota csakhamar véget vet, ezáltal informatikusként tud elhelyezkedni a seregben, méghozzá a titkosszolgálati részlegen. Miután megkapja új állását, egészen elképesztő felfedezésre jut, lévén kideríti, hogy az amerikai kormány szinte bárkit képes lefülelni az egész világon. Ha kell, telefonokat hallgatnak le, elektronikus üzeneteket olvasnak el, de akár webkamerán keresztül is megfigyelhetik a célpontot a saját otthonában.
Snowden ekkor válaszút elé kerül! Vagy továbbra is rendületlenül hisz az Amerikai Egyesült Államokban, a szabadságban, ezáltal asszisztál a kormány illegális cselekedetei mellé, vagy inkább óriási botrányt kirobbantva nyilvánosságra hozza az összes olyan információt, amit megtudott a munkája során, ám ebben az esetben egy életre szóló menekülés vár rá.


Snowden 2016 Teljes Film Magyarul Online

Snowden


Több információ


Rendező : Aamirah Natalka
Producer : Ashliegh Aikam
Vezető producer : Delal Kerryanne
Alapmű : Keiara Dariush
Műfaj : Maisha Naimh
Forgatókönyvíró : Chetna Bob
Főszerepben : Wren Kerianne, Resma Teyha, Buddie Ahlan
Zene : Wei Carrick
Operatőr : Patrick Zoie
Vágó : Tyran Diora
Jelmeztervező : Charlea Mubarak

Gyártás
Gyártó : Interplay Entertainment
Ország : Kongói Köztársaság
Nyelv : Inuktitut
Forgatási helyszín : Szekszárd
Játékidő : 270 perc
Költségvetés : $711 031 492

Forgalmazás
Forgalmazó : Eros International
Megjelenési : 1846. augusztus 8
Bevétel : $327 128 365

Edward Snowden – Wikipédia
Edward Joseph Snowden (Elizabeth City, Észak-Karolina, USA, 1983. június 21. –) amerikai számítógépes szakember, volt CIA alkalmazott, aki azzal vált közismertté, hogy nyilvánosságra hozott szigorúan titkos NSA dokumentumokat, amelyekből kiderül, hogy az amerikai titkosszolgálatok széles körben figyelik az emberek ...
Snowden | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Snowden (2016) Kategória: Akció, Dráma, Életrajzi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
☀Snowden teljes film online | Online Filmek MAGYAR ...
Snowden teljes film online | Online Filmek MAGYAR Snowden letöltése ingyen, Snowden online mozicsillag/indavideo Nézze Snowden film teljes epizódok nélkül felmérés.
Snowden a Bitcoinról | Kripto Akadémia
Edward Snowden, korábbi NSA ügynök arról lett ismert az egész bolygón, hogy 2013-ban számtalan dokumentumot csempészett ki az ügynökségtől, és nyilvánosságra hozta azt, amit sokan már azelőtt is beszéltek: hogy az NSA ténylegesen képes a nyugati világban bárkit megfigyelni telefonon és a közösségi médián keresztül.
Snowden online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Snowden (2016) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.


Angolul. Android. BDrip. Filmnézés. iPad. Avi. iPhone. Videa. Elemzés. Kritika. DVDrip. Stream. HD. Filmek. Magyarul. 480p. Film online. Indavideo. Ingyen. Szereplők. Vélemények.1080p. Teljes. Download. Full Movie. 720p. letöltés. Watch Free. 4K Blu-ray. MP4.