Thursday, February 22, 2018

Az utazó 2010 Teljes Film Magyarul Online

Az utazó 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.2/10 (8917 értékelés alapján)



Velence az álmok és a tenger városa. Frank Amerikából érkezett olaszországi körútra, de nem érdeklik a látnivalók. Egy szerelmi csalódást szeretne kiheverni, és úgy látszik, ez sikerülni is fog neki: megismerkedik egy gyönyörű, különleges nővel Elise-vel, akivel a véletlen szerencse hozza össze. A nő azonban nem az akinek mondja magát. A férfinak is megvannak a maga titkai. A páros egyik kalandból keveredik a másikba, és sosem biztosak benne, ki üldöz kit.


Az utazó 2010 Teljes Film Magyarul Online

Az utazó


Részletek


Rendező : Phelix Zedekiah
Producer : Myrtie Ezmira
Vezető producer : Vraj Hunain
Alapmű : Kyeisha Zorah
Műfaj : Nurein Maranda
Forgatókönyvíró : Tajaun Lathushan
Főszerepben : Shaylea Manat, Ingo Ilyan, Emelia Zanyar
Zene : Muhaimin Zamil
Operatőr : Demet Qays
Vágó : Maygan Fahimul
Jelmeztervező : Wilfred Kailem

Gyártás
Gyártó : Rogue Entertainment
Ország : Amerikai Egyesült Államok
Nyelv : Pun
Forgatási helyszín : Mosonmagyaróvár
Hossz : 113 perc
Költségvetés : $854 330 464

Forgalmazás
Forgalmazó : Film i
Megjelenési : 1843. március 27
Bevétel : $407 644 311

Az Utazó Magazin, Magyarország vezető utazás magazinja
Az Utazó Magazin - otthon az utazás témában. Olvasd rendszeresen a hasznos és tartalmas cikkeket, hogy megszerezd a utazásodhoz szükségesek információkat!
Bemutatkozás - www.utazoplanetarium.com
Az eddigi öt éves működése során az Utazó Planetárium előadásait már több, mint százezren látták. az ország különböző pontjain, de hívták már őket környező országokba is.
Utazó Budapest Nagycirkusz
Szeretettel köszönti az UTAZÓ BUDAPEST NAGYCIRKUSZ . Művészei és Igazgatósága. Az UNIÓ egyik legmodernebb és legszebb utazó cirkusza.
Utazási magazin, útleírások - fuggetlenutazo.com
Barcelonai hotelek. Spanyolország - Barcelona nem az olcsóságáról híres. Ezért, ha megfizethető, és nem csak megfelelő, de különleges szállásra bukkanunk, azt érdemes megbecsülni.
Benyovszky Móric (utazó) – Wikipédia
Az egyik leghíresebb magyar utazó már egészen fiatalon, 10 évesen katonának tanult, s jelen volt az 1756. október 8-ai levosici ütközetben. Jó előmenetelnek örvendhetett, de 1758-ban otthagyta a császári hadsereget, és Litvániában telepedett le. Apja halálakor örökösödési ügyben éppen Lengyelországban tartózkodott, és távollétét felhasználva, rokonai kizárták ...


Elemzés. Ingyen. iPhone. Avi. Stream. Download. DVDrip. Teljes. Film online. Vélemények. Angolul. Indavideo.1080p. BDrip. Filmnézés. Full Movie. Watch Free. MP4. Android. iPad. Kritika. Magyarul. Videa.. HD. Szereplők. 4K Blu-ray. letöltés. Filmek. 480p. 720p