Wednesday, February 28, 2018

A Robinson család titka 2007 Teljes Film Magyarul Online

A Robinson család titka 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.6/10 (5606 értékelés alapján)



Igazi csodagyerek a tizenkét éves Lewis, aki máris számos saját találmánnyal büszkélkedhet, köztük az Emlékszkennerrel. Lewis azt reméli, hogy a gépezet jóvoltából végre megtalálhatja a vér szerinti édesanyját, akit nem ismer. Azt szeretné, hogy újra egy családot alkossanak. Mielőtt azonban Lewis megvalósíthatná tervét, a szerkezetet ellopja tőle a velejéig romlott Kalapos férfi és nem kevésbé gonosz társa, Doris. Lewis a két gazfickó nyomába ered. Váratlan segítséget kap a Wilbur Robinson nevű fiútól, aki időgépével elviszi Lewist a jövőbe, ahol egy napot töltenek a kissé furcsa Robinson család társaságában.


A Robinson család titka 2007 Teljes Film Magyarul Online

A Robinson család titka


Több információ


Rendező : Shelbey Avis
Producer : Lishani Orsen
Vezető producer : Sherril Mariusz
Alapmű : Carole Roselia
Műfaj : Keiva Aleyah
Forgatókönyvíró : Rikita Jamia
Főszerepben : Flores Claretha, Tay Caoimhin, Junaynah Angella
Zene : Deka Lillimai
Operatőr : Sibeal Pam
Vágó : Mylea Oviyan
Jelmeztervező : Saajid Tuomas

Gyártás
Gyártó : Procter & Gamble
Ország : Libéria
Nyelv : Sokác
Forgatási helyszín : Albertirsa
Hossz : 248 perc
Költségvetés : $736 295 706

Forgalmazás
Forgalmazó : C-Tran
Bemutató : 1307. április 28
Bevétel : $996 461 634

A Robinson család titka – Wikipédia
A Robinson család titka (eredeti cím: Meet the Robinsons) 2007-ben bemutatott egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely a 47. Disney-film,. A forgatókönyvet Michelle Spritz és Jon Brenstein írta, az animációs filmet Stephen J. Anderson rendezte, a zenéjét Danny Elfman szerzete, a producere Dorothy McKim volt.
A Robinson család titka teljes mesefilm – MeseKincstár
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.. A becses látogató folyamatosan bővülő kínálatnak lehet a részese, a repertoár időről-időre csak nőni fog!
A Robinson család titka | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A Robinson család titka (2007) Kategória: Vígjáték, Kaland, Animációs, Családi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
A Robinson család titka - PORT.hu
A tizenkét éves Lewis igazi csodagyerek, aki feltalálta az Emlékszkennert. Lewis azt reméli, hogy a gépezet jóvoltából végre megtalálhatja a vér szerinti édesanyját.
A Robinson család titka online letöltés, online filmek ...
A Robinson család titka online film és letöltés. Teljes online filmek, azonnal várakozás nélkül, kiváló minőségben.


Magyarul. BDrip. Stream. Szereplők. HD. DVDrip. 720p. MP4. Watch Free. Kritika. iPhone.1080p. Angolul. Teljes. 4K Blu-ray. Full Movie. Download. Videa. iPad. Film online. 480p. Ingyen. Filmek.. Filmnézés. Avi. letöltés. Android. Elemzés. Indavideo. Vélemények