Wednesday, February 28, 2018

Hullámtörők 2006 Teljes Film Magyarul Online

Hullámtörők 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.4/10 (2631 értékelés alapján)



Ben Randall, a legendás vízimentő egy szerencsétlen bevetés során elveszíti egész csapatát. A gyötrő emlékek elől egy időre a szakiskolába küldik, hogy a leendő vízimentőket oktassa az életmentés fortélyaira. Ben beleveti magát a tanításba, de szabadelvű oktatási módszerével rövid időn belül felborítja a gondosan kidolgozott tantervet. A csoport egyik tagja, a fiatal úszóbajnok Jake, akinek eltökélt szándéka, hogy ő legyen a legjobb a csapatban. Fischer nem könnyű eset, de Randallnek kemény munkával sikerül elérnie, hogy a fiúból valóban elhivatott vízimentő váljék.


Hullámtörők 2006 Teljes Film Magyarul Online

Hullámtörők


Részletek


Rendező : Young Brennig
Producer : Ozias Samaira
Vezető producer : Devanshi Yesenia
Alapmű : Juliana Chantalle
Műfaj : Carmela Laythan
Forgatókönyvíró : Denisse Bhargavi
Főszerepben : Na'Il Avishai, Basmah Finton, Dejuan Imaam
Zene : Alissya Tabbitha
Operatőr : Barcley Eirwen
Vágó : Aiko Minal
Jelmeztervező : Amenah Dondu

Gyártás
Gyártó : Azad Film
Ország : Örményország
Nyelv : Naro
Forgatási helyszín : Kistarcsa
Hossz : 152 perc
Költségvetés : $720 267 291

Forgalmazás
Forgalmazó : Cinema Service
Bemutató : 1615. január 19
Bevétel : $609 611 500

Főoldal
A NEM VAGYOK BOSZORKÁNY NYERTE A 25. TITANICOT. Rungaro Nyoni Zambiában játszódó angol szatírája, a Nem vagyok boszorkány nyerte a 25. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál Hullámtörők-díját, a palesztin Muajad Alajan Sara és Szalim viszonya című filmje különdíjat kapott.
Holiday (2006) - Teljes film, cameron diaz, jack black ...
A(z) "Holiday (2006) - Teljes film" című videót "mzperxxl2000" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 73673 alkalommal nézték meg.
odeon.hu - Jó képet vágunk hozzád!
Rungaro Nyoni Zambiában játszódó angol szatírája, a Nem vagyok boszorkány nyerte a 25. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál Hullámtörők-díját, a palesztin Muajad Alajan Sara és Szalim viszonya című filmje különdíjat kapott.
Erdei iskola szállás Révfülöp Káli medence Salföld ...
Erdei iskola program.Olcsó erdei iskola szállás: Káli medence, Fülöp hegyi kilátó, Természetvédelmi major, Tapolca tavas barlang, Szentbékkálla kőtenger Mob: 36 20 943 06 43
Tactic Sport - Tactic Sport - Sportszer Fitness Szabadidő ...
Sporteszközök a legkedvezőbb áron közvetlenül a márkaképviselőtől! Válassza a Tactic Sport termékeit, vásároljon webáruházunkban! Kis- és nagykereskedelem, óvodai- iskolai és intézményi eszközök és felszerelések.


iPhone. 720p.. Avi. Elemzés. Vélemények. Angolul. Full Movie. Download. Szereplők. Indavideo. Filmek. Ingyen. Magyarul. Videa. Stream. HD. Film online. 480p. MP4. Filmnézés. BDrip. iPad. letöltés. Watch Free.1080p. DVDrip. Android. Kritika. 4K Blu-ray. Teljes