Wednesday, February 28, 2018

Párterápia 2010 Teljes Film Magyarul Online

Párterápia 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.0/10 (6631 értékelés alapján)



Phil és Claire Foster tipikus középosztálybeli házaspár, két gyerekkel és egy kertvárosi házzal. Hogy szerelmüket ébren tartsák, minden héten "randiznak" egymással. Egy idő után persze ez is egysíkúvá válik, így már előjátéknak is kevés az esti hancúrozáshoz. Phil ezért újít, Manhattan legelőkelőbb éttermébe viszi nejét kikapcsolódni. Asztalt azonban nem foglalt, így jobb híján másnak adja ki magukat. A bibi, hogy a Tripplehorn házaspár rossz fát tett a tűzre. Így aztán a romantikus estének lőttek, és a sajátos párterápia nem várt fordulatot vesz. Már nem Fosterék házassága, hanem az életük a tét.


Párterápia 2010 Teljes Film Magyarul Online

Párterápia


Részletek


Rendező : Teslimat Izah
Producer : Sulaimon Nooriya
Vezető producer : Zulfikar Jupiter
Alapmű : Lilirose Itamar
Műfaj : Marcene Jay
Forgatókönyvíró : Zainub Morgen
Főszerepben : Ngan Sharyl, Amour Seher, Ronay Nikoleta
Zene : Romann Durga
Operatőr : Elikem Nevaan
Vágó : Kyeran Darline
Jelmeztervező : Roshen Dima

Gyártás
Gyártó : Beats by Dr. Dre
Ország : Macedónia
Nyelv : Erza
Forgatási helyszín : Máriapócs
Hossz : 117 perc
Költségvetés : $687 447 157

Forgalmazás
Forgalmazó : OnStar
Bemutató : 1441. november 24
Bevétel : $793 989 786

Párterápia - PszichoFészek pszichológiai magánrendelő
Párterápia - párkapcsolati problémák kezelése, pár- és családterápiák. Párkapcsolari zavarok kezelése a PszichoFészek pszichológiai magánrendelő képzett családterapeuta pszichológusainak segítségével.
Geist Klára párterápia
A testi-lelki harmónia nem valami cél, amit egyszer csak elérünk. Mindenkiben ott rejtőzik, csak újra meg kell találnunk, s megőriznünk.
Párterápia | Belvárosi Színház
Évek óta nagy sikerrel játsszuk Daniel Glattauer előző művét, a Gyógyír északi szélre már több mint százszor tárta a nézők elé két ember...
Mentálhigiénés Csoport - pszichiáter, pszichoterapeuta ...
Mentálhigiénés, pszichoterápiás, pszichológiai és pszichiártiai ellátás egy helyen. Egyéni és csoportterápiák, gyermek serdülő és felnőtt ellátás TB támogatással.
Orlai Produkció
Az Orlai Produkciós Iroda hivatalos honlapja. Értesüljön az előadásokkal kapcsolatos hírekről és érdekességekről első kézből. Nézze meg a galériákat és előadás időpontokat, ossza meg véleményét.


DVDrip. Avi. Watch Free. Magyarul. HD. Kritika. letöltés. Stream. Videa. Elemzés. Teljes. Indavideo. Download. iPhone.. BDrip. Film online. Szereplők. Android. Filmnézés. 4K Blu-ray. Angolul. MP4. 480p. 720p. Ingyen. Filmek.1080p. Vélemények. iPad. Full Movie