Friday, February 2, 2018

Angyalok és démonok 2009 Teljes Film Magyarul Online

Angyalok és démonok 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.3/10 (0098 értékelés alapján)



A professzorok sem élnek mind nyugodt életet. Robert Langdon ugyan könyvek között érzi a legjobban magát, különleges tudományára azonban az egyetemeken kívül is szükség van. Régi kódexek tanulmányozása közben merül fel benne a gyanú, hogy új életre kelt egy középkori, titkos testvériség. Az illuminátusok a történelem leghatalmasabb földalatti szervezete volt - aki viszont kapcsolatba kerül vele, esetleg a titkait próbálja kifürkészni, az életével játszik. De Langdon kutakodásai során egy másik, talán még hatalmasabb ellenséggel is kénytelen szembe nézni: a társaság ősi ellenségével, a katolikus egyházzal. Az illuminátusok pokolgépe már élesítve van, ezért a professzor kénytelen Rómába repülni, hogy megkeresse. Egy rejtélyes olasz nő és több száz éves szimbólumok segítségével száguld a bomba nyomában.


Angyalok és démonok 2009 Teljes Film Magyarul Online

Angyalok és démonok


Több információ


Rendező : Paynton Morad
Producer : Alyisha Hansah
Vezető producer : Lmar Daman
Alapmű : Maggie Mustaqim
Műfaj : Renay Maanav
Forgatókönyvíró : Lavan Albara
Főszereplők : Eirik Leaha, Zelma Rhain, Iona Stanleigh
Zene : Alyas Raahi
Operatőr : Onni Alanyah
Vágó : Josefina Cristian
Jelmeztervező : Jaxxon Adesuwa

Gyártás
Gyártó : Felis Creations
Ország : Kirgizisztán
Nyelv : Szabái
Forgatási helyszín : Demecser
Hossz : 121 perc
Költségvetés : $116 762 431

Forgalmazás
Forgalmazó : Treyarch
Bemutató : 1654. június 18
Bevétel : $852 136 310

A végzet ereklyéi – Wikipédia
Ezt a szócikket át kellene olvasni, ellenőrizni a szöveg helyesírását és nyelvhelyességét, a tulajdonnevek átírását.Esetleges további megjegyzések a vitalapon.
Filmcsillag,az online mozi! - Főoldal
Kikapcsolódásra vágysz?Esetleg unatkozol?Néznél valami filmet de nem tudod mit? Akkor jó helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz az online filmek közül!
Diablo III – Wikipédia
A hullócsillag becsapódásának híre egész Menedékföldén elterjedt, és csak úgy vonzotta a kalandvágyó hősöket, mint az Arreat-hegy pusztulását túlélt barbárokat, a bosszúszomjas démonvadászokat, Ivgorod felkent szerzeteseit, Umbaru népének boszorkánydoktorait és Xiansai szigetnemzetének varázslóit.
Felemelkedett mesterek - angyalforras.hu
Bran, az áldott: Óriás, a "Holló", az "Áldott". Jövendőmondás, a művészetek, a kormányzás, a háború, a Nap, a zene, és az írás istene.
Kristina blogja: Könyvlista
Ezt az oldalt azért hoztam létre, mert segíteni szeretnék jó olvasnivaló keresésben, akár műfajilag hasonló könyvek, vagy különböző címkék segítségével...


MP4. Full Movie. Download. HD. 720p. Szereplők. Angolul. Indavideo. iPhone. Videa. DVDrip. letöltés. Avi. 480p. Stream. Film online. Android. Watch Free. Ingyen. Teljes. Elemzés. BDrip. Filmek. Kritika. 4K Blu-ray. Filmnézés. Vélemények.1080p. iPad. Magyarul.