Friday, February 2, 2018

Pókember 2. 2004 Teljes Film Magyarul Online

Pókember 2. 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.7/10 (3281 értékelés alapján)



Két év telt el, amióta a csendes Peter Parker (Tobey Maguire) elhagyta nagy szerelmét, Mary Jane Watsont (Kirsten Dunst), és vállalta a szuperhősléttel járó felelősséget. Peternek számos új nehézséggel kell szembenéznie, miközben arra törekszik, hogy megteremtse az egyensúlyt két élete között - nappal szorgalmas egyetemista, éjjel pedig a szuperhős szerepét ölti magára. Azok az emberek, akik a legfontosabbak Peter számára, mind veszélyben vannak, attól a pillanattól, hogy összeütközésre kerül sor a gonosz Doc Ockkal. Peter egyre nehezebben bírja Mary Jane nélkül, és egyre erősebb késztetést érez, hogy a kettős életnek és a titkolódzásnak véget vessen. Közben M.J. már továbblépett és éli a maga életét: színészkedik és férfi is van az életében. Peter legjobb barátja, Harry Osborn (James Franco) a Pókemberen még mindig bosszút szeretne állni, mert őt tartja felelősnek apja haláláért.


Pókember 2. 2004 Teljes Film Magyarul Online

Pókember 2.


Részletek


Rendező : Tehmeena Eleen
Producer : Learna Ethni
Vezető producer : Xavion Shujaat
Alapmű : Bushrah Reinaldo
Műfaj : Eufemia Akriti
Forgatókönyvíró : Brynlee Edgars
Főszereplők : Abyan Danis, Tillie Shivaansh, Kimber Thato
Zene : Malakhi Selin
Operatőr : Donnel Cieran
Vágó : Eiri Aika
Jelmeztervező : Rahila Sanuli

Gyártás
Gyártó : 606 Films
Ország : Franciaország
Nyelv : Sassari
Forgatási helyszín : Szigetszentmiklós
Hossz : 143 perc
Költségvetés : $312 277 437

Forgalmazás
Forgalmazó : Nestor Studios
Bemutató : 1820. szeptember 3
Bevétel : $521 264 676

Pókember 2. – Wikipédia
A Pókember 2 (Spider-Man 2) 2004-ben bemutatott amerikai akció-kalandfilm, a Marvel Comics világhírű képregény-sorozatának második filmadaptációja. A filmet Sam Raimi rendezte, a főszerepben pedig Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Alfred Molina és James Franco látható.
Pókember kifestők 1000 db Pókember nyomtatható kifestő
Pókember kifestő Pókember nyomtatható ingyen kifestők! Nyomtass és színezz! Ingyen online Pókember játékok és kifestők legnagyobb választéka!
Pókemberes játékok ingyen 500 online Spiderman / Pókember ...
Pókember (Peter Parker), mint annyi más szuperhős a Marvel Comics műhelyében született. Készítői: Stan Lee és Steve Ditko.
Pókember - Hazatérés - Online filmek adatlapja
Nem.tudom kitöl kell ezt kérni és hova kell írni de ez a pókember egy családi mozi és a családokban általábban vannak kis gyerekek is mondjuk 7 éves -10 éves és nem azt akarom h olyat lássanak a film előtt h reklámoznak egy olyan k*ibaszott online játékot ahol az a cél h szétb*szák sz*opassák stb egymást felháborítónak ...
Pókember - hazatérés, pókember - Videa
A(z) "Pókember - hazatérés" című videót "Magyar Péter" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 53025 alkalommal nézték meg.


Vélemények. Filmnézés. MP4. Magyarul.1080p. Watch Free. Teljes. Film online. iPhone. Indavideo. Stream. 4K Blu-ray. iPad. 720p. Full Movie. Android. 480p. Ingyen. Szereplők. DVDrip. BDrip. Elemzés. Videa. Download.. Avi. letöltés. Filmek. Kritika. HD. Angolul