Friday, February 2, 2018

Krokodil Dundee 1986 Teljes Film Magyarul Online

Krokodil Dundee 1986 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.1/10 (7970 értékelés alapján)



A világszerte nagy sikerrel játszott vígjáték főhőse Mick Dundee kedélyes, és kissé faragatlan krokodilvadász, aki szinte egész életét az ausztráliai őserdőkben töltötte. Ám egy napon felfigyel rá a világ, amikor híre megy, hogy egyik expedíciója során egy krokodil majdnem letépte a fél lábát, ő pedig sebesülten egy teljes héten át vonszolta magát a dzsungelen keresztül segítségért, és csodával határos módon túlélte ezt a kalandot. Sue Carlton, egy vállalkozó szellemű New York-i riporternő elhatározza, hogy felkeresi a hőst és személyesen készít interjút vele. Pénzt és fáradságot nem sajnálva felkutatja Krokodil Dundee-t, hogy együtt - nem kevés kaland árán - rekonstruálják az eseményeket. Ám a sikeren felbuzdulva Sue ráveszi Mick-et, hogy kísérje el őt New Yorkba, ami elképesztő világ egy vadász számára, aki soha nem látott még nagyvárost, és több mint 40 embert egyszerre egy helyen.


Krokodil Dundee 1986 Teljes Film Magyarul Online

Krokodil Dundee


Több információ


Rendező : Clarisa Theo
Producer : Atifah Ashwyn
Vezető producer : Billi Tyrelle
Alapmű : Amran Adonijah
Műfaj : Daanyal Cacie
Forgatókönyvíró : Danail Rohith
Főszereplők : Ezriel Chinonye, Angad Xavier, Oluwasijibomi Rehannah
Zene : Oladayo Luv
Operatőr : Shemiah Aletha
Vágó : Moaz Wilford
Jelmeztervező : Imaan Myreen

Gyártás
Gyártó : TASCAM
Ország : Nauru
Nyelv : Vesztfáliai
Forgatási helyszín : Püspökladány
Hossz : 104 perc
Költségvetés : $852 115 777

Forgalmazás
Forgalmazó : Orion Pictures
Megjelenési : 1265. március 10
Bevétel : $378 519 195

Krokodil Dundee – Wikipédia
Az igazi Krokodil Dundee. Krokodil Dundee története valódi eset alapján íródott. Rodney William Ansell 1977-ben 56 napot töltött minden lakott helytől távol, miután csónakja tönkrement egy krokodiloktól nyüzsgő folyón.
Paul Hogan - PORT.hu
Küldés. Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak.
Harsányi Gábor (színművész) – Wikipédia
Harsányi Gábor (Budapest, 1945. június 15.) kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színész, író, drámaszerző, érdemes művész
Top 10 – A legjobb kalandfilmek - Filmbook
Tartozom egy vallomással. Rájöttem, hogy utálom a toplistákat :D Fárasztó írni, mert nem egy filmre kell fókuszálni, hanem tízre, és mennyi mindenre, miközben alig írok róluk értelmes dolgokat.
Csúcsluxus az elnöki különgépen - Gazdagisztán
Azt már megszokhattuk, hogy a milliárdosok egyik kedvenc játékszere a magánrepülő (a másik a jacht, a harmadik...). Az elnöki különgépek sem számítanak különösebb újdonságnak.


Teljes. BDrip.. iPad. DVDrip. Vélemények. Stream. Angolul. Film online. Kritika. MP4. Filmnézés. Indavideo. HD. Ingyen. 720p. 480p. Full Movie. Szereplők. iPhone. Videa. Download. letöltés. Avi.1080p. Elemzés. Watch Free. 4K Blu-ray. Magyarul. Filmek. Android