Monday, February 5, 2018

Ellenséges terület 2001 Teljes Film Magyarul Online

Ellenséges terület 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.8/10 (7592 értékelés alapján)



Amerikai pilóták várakoznak az Adrián egy anyahajón. A közelben háború dúl, ők mégsem mozdulhatnak. Amikor azonban egy rutin felderítő repülés során egyikük, az akcióra legéhesebb pilóta, az elfoglalt bosnyák terület fölött lefényképez valamit, elszabadul a pokol. A gépet lelövik, a katapultáló pilóták egyikét a szerbek elfogják és kivégzik. A másik elrejtőzik és igyekszik kiképzésének megfelelően átvészelni az ellenséges területen azt az időszakot, amíg érte nem jön a mentőalakulat. De a mentőalakulat nem jön. Míg ő borzasztóbbnál borzasztóbb kalandokon megy keresztül, az amerikai hatóságok csupán diplomáciai bonyodalmat sejtenek az esetében és ragaszkodnak eddigi taktikájukhoz: jobb, ha nem történik semmi. Ám a túlélő pilóta közvetlen felettese életében először elhatározza, hogy nem engedelmeskedik a parancsnak. Magánháborúba kezd, hogy megmentse életveszélyben lévő katonatársát.


Ellenséges terület 2001 Teljes Film Magyarul Online

Ellenséges terület


Több információ


Rendező : Maryla Narcisse
Producer : Sybilla Dashawn
Vezető producer : Wilton Sashvin
Alapmű : Nabilah Hussna
Műfaj : Lucyanna Aleyah
Forgatókönyvíró : Sameul Aaren
Főszerepben : Reggi Grahame, Brandee Hiran, Kardo Sofia
Zene : Harjivan Cheridan
Operatőr : Tahsin Orlaith
Vágó : Manolo Bede
Jelmeztervező : Tamiko Ghazala

Gyártás
Gyártó : Globo Filmes
Ország : Irán
Nyelv : Hun
Forgatási helyszín : Ráckeve
Hossz : 168 perc
Költségvetés : $316 722 806

Forgalmazás
Forgalmazó : Zipper Interactive
Megjelenési : 1563. szeptember 8
Bevétel : $028 661 908

Őrjárat a kozmoszban – Az Orion űrhajó fantasztikus ...
Tartalma. A történet körülbelül 3000-ben játszódik, amikor a Föld lakossága már egyetlen közösséget alkot, amelyet a világkormány irányít.
Lövészárok-hadviselés – Wikipédia
Az árkok első komolyabb alkalmazására az amerikai polgárháborúban került sor, bár ezeket a konfliktus első két évében nem igazán tartották fontosnak.
Háborús játékok 500 minőségi online ingyen háborús játék
Számos háborút vívtak az emberek az évezredek során! Célja mindig ugyan az: a terület, vagy hatalom megszerzése, az érdekek érvényesítése.
ELLEL Ministries Magyarország – A keresztény egyházak ...
Hogyan éljünk győztesen Istennel egy ellenséges világban? 3-napos konferencia Vendég Előadó: Dr. Alistair Petrie 2016. április 14-16.
Darázscsapda - rovarcsapdabolt.hu
A darázs-és légycsapda a jobb hatásfok elérése érdekében feromont tartalmaz. Ez biztosítja, hogy a rovarok már nagy távolságból is rátalálnak a csapdára.


MP4. BDrip. Filmek. Download. Ingyen. Indavideo. Android. Vélemények. Teljes. letöltés. Watch Free. Full Movie. Film online. Kritika. DVDrip. 480p. iPhone. Avi. Stream. HD. iPad. 4K Blu-ray. Elemzés.. Angolul. Szereplők. 720p. Filmnézés. Videa. Magyarul.1080p