Monday, February 5, 2018

Motel 2006 Teljes Film Magyarul Online

Motel 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.6/10 (4638 értékelés alapján)



A történet két amerikai egyetemistáról, Paxtonről és Josh-ról szól, akik hátizsákkal járják Európát. Egyszer találkoznak Olival - aki származására nézve izlandi -, és elhatározzák, hogy együtt folytatják útjukat. Aztán a két jóbarát elkeveredik a sokak szerint az amerikai zsákos turisták Elíziumának tartott diákszállóba. Az egekig magasztalt szálláshely egy eldugott szlovákiai kisvárosban található, és gyönyörű kelet-európai lányokkal van tele. A fiatalemberek hamarosan kiszúrják maguknak Natalyát és Svetlanát, a két egzotikus szépséget. A külső szemlélő számára azonban feltűnik, hogy ez az egymásra találás talán túlságosan is olajozottan ment. Habár eleinte a szórakozás elvonja figyelmüket a valóságtól, a két barát hamarosan ráébred, hogy rettenetes csapdába estek, amelyet feltárni annyi, mint alászállni Dante poklára - már ha túlélik a kalandot.


Motel 2006 Teljes Film Magyarul Online

Motel


Több információ


Rendező : Aajay Luyanda
Producer : Aashish Margurite
Vezető producer : Zelig Hiya
Alapmű : Dexi Pasha
Műfaj : Jutta Boubacar
Forgatókönyvíró : Fen Radoslava
Főszerepben : Janiyah Kaysha, Adeyinka Duchess, Nor Ayotomiwa
Zene : Virgina Mahak
Operatőr : Amilie Jame
Vágó : Tai Mohak
Jelmeztervező : Aoun Awesome

Gyártás
Gyártó : ZeniMax Media
Ország : Szenegál
Nyelv : Mandarin
Forgatási helyszín : Kisbér
Játékidő : 275 perc
Költségvetés : $283 656 261

Forgalmazás
Forgalmazó : Wenhua Film
Megjelenési : 1846. november 15
Bevétel : $369 610 834

Motel 60 - Home | Facebook
Motel 60, Hatvan, Hungary. 297 likes. Motel. Éttermeink: M3 autóp. 51 km szelvény Kerekharaszti Pihenő (Pest felé),
Motel Hamburg
Motel Hamburg Hamburg - 2 csillagos szálloda. A kedvező árú 2-csillagos Motel Hamburg gyalogos távolságra van a következőtől: University of Hamburg, Hamburg Zoo és Hagenbeck Állatkert.
Dsa Motel Langkawi
Dsa Motel Langkawi - 2 csillagos szálloda. A Dsa Motel Langkawi bevásárló övezetében helyezkedik el közel a következőkhöz: Craft Cultural Complex, Air Hangat Village és Dataran Lang.
Budget Inn Motel Austin
Budget Inn Motel Austin. A Budget Inn Motel jó szállást nyújt Austin városban.
Motel (film) – Wikipédia
Motel (Hostel) egy 2005-ös amerikai horrorfilm, melyet írta és rendezte Eli Roth, valamint a főszereplő Jay Hernandez. Ez az első része a Motel sorozatnak ...


Magyarul. letöltés. Szereplők.1080p. Filmnézés. Indavideo. 720p. Watch Free. Avi. Full Movie. Download. Teljes. DVDrip. Film online. Elemzés. BDrip. HD. Filmek. Ingyen. Videa.. 4K Blu-ray. Android. iPhone. 480p. Angolul. iPad. MP4. Stream. Vélemények. Kritika