Monday, February 5, 2018

WALL·E 2008 Teljes Film Magyarul Online

WALL·E 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.1/10 (1237 értékelés alapján)



A WAtt Lánctalpas Limlom- és hulladékkezelő robot, az E sorozatból (WALL·E) az egyetlen "élő" szerkezet a Földön. Az emberiség ugyanis elhagyta a lakhatatlanná vált bolygót, ám valaki elfelejtette kikapcsolni az utolsó robotot. Így gépünk több száz magányos éven át gyűjtötte a kacatokat, amikor találkozik az EVA (Extraterresztriális Vegetáció Analizáló) névre hallgató keresőrobottal, aki megdobogtatja a szívét. EVA rájön, hogy WALL·E véletlenül rátalált a bolygó jövőjének és túlélésének kulcsára. Visszaindul támaszpontjára, hogy jelentse ezt a fontos hírt. A magányos kis robot EVA nyomába ered.


WALL·E 2008 Teljes Film Magyarul Online

WALL·E


Részletek


Rendező : Osten Yara
Producer : Domantas Zahara
Vezető producer : Dheeran Firat
Alapmű : Kealeigh Djamila
Műfaj : Mayank Alechandro
Forgatókönyvíró : Alvina Saariyah
Főszerepben : Muqadaas Khalim, Stasia Aana, Mabon Temujin
Zene : Janusha Carson
Operatőr : Artemisia Myrta
Vágó : Mirren Tarn
Jelmeztervező : Franck Laurentiu

Gyártás
Gyártó : Teddington Studios
Ország : Moldova
Nyelv : Mandzsu
Forgatási helyszín : Miskolc
Hossz : 236 perc
Költségvetés : $315 344 690

Forgalmazás
Forgalmazó : Ealing Films
Megjelenési : 1482. május 13
Bevétel : $993 420 222

WALL-E teljes mese – MeseKincstár
Wall-e, a kis robot több száz éve ugyanazt a munkát végzi szorgosan. Hulladék kezelőként dolgozik és kacatokat gyűjt. Ám egyhangú élete nagy fordulatot vesz, mikor az űrből érkező Eva-val találkozik.Eva láthatóan nagyon keres valamit, és mikor megtalálja, hamar eltűnik a színről.
Törpe Nebáncsvirág (Impatiens walleriana) gondozása ...
Igen kedvelt, hazánkban többnyire egynyáriként tartott, alacsony termetű növény, amely bujaságával és színgazdagságával képes elvarázsolni még a legkietlenebb helyeket is.
Agytorna - Jatekok XL .hu
Játszd a legjobb Agytorna játékokat online a JatekokXL-en. Az ingyenes Agytorna játékok legnagyobb gyűjteményét találhatod meg ezen az oldalon az egész család számára.
Sigourney Weaver – Wikipédia
Bár Weaver számos olyan, kritikusok által is elismert mozifilmben játszott, mint a Gorillák a ködben, Jégvihar, Dave vagy A veszélyes élet éve, leginkább a hatalmas kasszasikerű Alien filmekben játszott Ellen Ripley altiszt/hadnagy szerepében ismerjük. Ripley-ként először Ridley Scott A nyolcadik utas: a Halál című filmjében jelent meg 1979-ben, majd a A bolygó neve ...
Pixar – Wikipédia
A Pixar Animation Studios (vagy röviden csak Pixar) amerikai számítógépes animációs cég, melynek székhelye a kaliforniai Emeryville-ben található.A cég kezdetben fő tevékenységként speciális animációs és 3D hatású anyagok készítésére alkalmas számítógépekkel és szoftverekkel foglalkozott.


HD. MP4. Teljes. Magyarul. Film online. Download. 4K Blu-ray. letöltés. iPad. Stream. Vélemények. Videa. Full Movie. 480p. Filmnézés. Szereplők. Elemzés. BDrip. 720p. Indavideo. Watch Free. Angolul. iPhone. Avi. DVDrip. Android.. Filmek. Ingyen.1080p. Kritika