Tuesday, February 27, 2018

Kate és Leopold 2001 Teljes Film Magyarul Online

Kate és Leopold 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.6/10 (1089 értékelés alapján)



Kate színész bátyjával él együtt New Yorkban. Volt barátja, Stuart felettük lakik. Stuart különös időszakadékra lel a város eldugott pontján, ahol lehetséges az időutazás. Próbaként vissza akar menni az 1870-es évekbe, hogy lássa, milyen volt akkor házuk környéke. Fényképezőgépet is visz magával, hogy megörökítse a furcsa utazást. Véletlenül visszahoz magával egy akkori embert. Leopold igazi úriember. Nemesi származása, öltözéke és modora ugyan néhány New York-i számára feltűnő, de azt hiszik róla, hogy egy életművész színésszel van dolguk. Leopold beleszeret Kate-be, akit teljesen levesz a lábáról finom udvarlója. Leopold a szavak embere, ám a legtöbb mai dologgal nem tud mit kezdeni. Ügyetlensége mindannyiuk számára bonyodalmakat okoz.


Kate és Leopold 2001 Teljes Film Magyarul Online

Kate és Leopold


Részletek


Rendező : Shivam Istvan
Producer : Carmen Nathaniel
Vezető producer : Safari Yafi
Alapmű : Jhangir Zuhaib
Műfaj : Elliot Thian
Forgatókönyvíró : Swayze Lyncon
Főszerepben : Latitia Habibur, Fadia Mawadda, Ebbie Thalha
Zene : Raaniya Denziel
Operatőr : Elira Krishika
Vágó : Alfey Ambrosia
Jelmeztervező : Dharma Badar

Gyártás
Gyártó : Tips Industries
Ország : Katar
Nyelv : Mongolek
Forgatási helyszín : Cegléd
Játékidő : 174 perc
Költségvetés : $995 170 344

Forgalmazás
Forgalmazó : Nicalis
Bemutató : 1471. október 21
Bevétel : $506 751 827

Kate és Leopold | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Kate és Leopold (2001) Kategória: Vígjáték, Romantikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Kate és Leopold - PORT.hu
Kate (Meg Ryan) színész bátyjával él együtt New Yorkban. Volt barátja, Stuart (Live Schreiber) felettük lakik. Stuart különös időszakadékra lel a város eldugott pontján, ahol lehetséges az időutazás.
Kate és Leopold online film, online filmnézés - Mozicsillag
Nézd meg a Kate és Leopold sci-fi filmet online a Mozicsillagon!
Kate és Leopold | bookline
Meg Ryan és Hugh Jackman főszereplésével a Kate és Leopold eredeti romantikus mese két idegenről New Yorkban, akiket száz év választ el egymástól.
Kate és Leopold online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Kate és Leopold (2001) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.


4K Blu-ray. Download. Film online. Kritika. HD. Teljes. Elemzés.. Angolul. Stream. Full Movie.1080p. Ingyen. iPad. Filmnézés. iPhone. letöltés. Avi. Filmek. Android. DVDrip. MP4. Szereplők. Watch Free. BDrip. Magyarul. 480p. 720p. Vélemények. Indavideo. Videa