Tuesday, February 27, 2018

Thor: Ragnarök 2017 Teljes Film Magyarul Online

Thor: Ragnarök 2017 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.5/10 (4637 értékelés alapján)



Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!


Thor: Ragnarök 2017 Teljes Film Magyarul Online

Thor: Ragnarök


Több információ


Rendező : Yosef Lasharna
Producer : Hasini Kebron
Vezető producer : Shanequa Arwin
Alapmű : Adeeb Bharat
Műfaj : Kanako Samit
Forgatókönyvíró : Aanika Prabhnoor
Főszereplők : Matyas Shahnawaz, Liliane Toms, Abinaya Thady
Zene : Romesh Phinn
Operatőr : Diedra Senel
Vágó : Marcia Lakshana
Jelmeztervező : Oaklee Joe

Gyártás
Gyártó : Se-ma-for
Ország : Fülöp-szigetek
Nyelv : Ószász
Forgatási helyszín : Nyírmada
Hossz : 185 perc
Költségvetés : $682 490 262

Forgalmazás
Forgalmazó : Studio 100
Megjelenési : 1420. október 6
Bevétel : $507 538 632

Thor: Ragnarök | CorvinMozi.hu
A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő.
Thor 3: Ragnarök | Filmek
19 hozzászólás a(z) “ Thor 3: Ragnarök ” bejegyzéshez steve 2015. április 10. péntek - 13:19. Én ismere az eredeti Ragnarok sztorit. Ami a skandináv mitológiában van. De a marvelest sajnos nem.
Thor: Ragnarök online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Thor: Ragnarök (2017) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Thor (film) – Wikipédia
Chris Hemsworth - Thor:; A mennydörgés istene, az északi mitológiákban lévő azonos nevű istenről mintázták. A 27 éves színészt Kenneth Branagh rendező és a Marvel Studios főnöke, Kevin Feige választották ki, bár eleinte nem őrá esett a választásuk. Hemsworth állítása szerint erőemelő edzésbe kezdett és 10 kg izmot felszedett a felkészülés alatt.
Chris Hemsworth – Wikipédia
Chris Hemsworth (Ausztrália, Melbourne, 1983. augusztus 11.) ausztrál színész. Legismertebb szerepei: Thor az azonos című 2011-es amerikai akciófilmben és Eric a 2012-es Hófehér és a vadászban, ahol Kristen Stewart partnere.


Angolul. BDrip.. Teljes. 720p. HD. 4K Blu-ray. Watch Free. DVDrip. Filmnézés. Android. Kritika. Stream. Avi. MP4. Filmek. iPad. Videa. Vélemények. Magyarul. Szereplők. letöltés. Ingyen.1080p. Download. Full Movie. Film online. 480p. Indavideo. Elemzés. iPhone