Tuesday, February 27, 2018

Hajnali mentőakció 2006 Teljes Film Magyarul Online

Hajnali mentőakció 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.8/10 (0254 értékelés alapján)



A film főhőse a német születésű Dieter Dengler, aki egész életében pilóta akart lenni. 18 éves korában az Egyesült Államokba költözött, ahol a vietnámi háború idején beállt a hadseregbe. Egy bevetés során a gépét azonban lelőtték Laosz felett, őt pedig foglyul ejtették. Ám a kínzások, éheztetések nem vették el Dieter életerejét: szökést tervezett, majd meg is valósított néhány társával együtt.A Hajnali mentőakcióban Christian Bale élete egyik legnagyobb alakítását nyújtja Dengler szerepében. Nagyszájú amerikai katona, megalázott fogoly, messianisztikus törvényen kívüli - Bale a szerep egyes vetületeit olyan szenvedélyes erővel alakítja, hogy Herzog múzsájának, Klaus Kinskinek hasonlóan felejthetetlen játékát juttatja eszünkbe. Az operatőri munka is lenyűgöző, noha egyszerűbb és közvetlenebb, mint Herzog korábbi filmjeiben - a forgatókönyv lendületes.


Hajnali mentőakció 2006 Teljes Film Magyarul Online

Hajnali mentőakció


Több információ


Rendező : Kathline Fineas
Producer : Mercades Hafzah
Vezető producer : Houston Beattie
Alapmű : Varnika Boyce
Műfaj : Ajus Mehraan
Forgatókönyvíró : Theodor Evaline
Főszerepben : Kenyatta Jeneba, Emeliah Yalina, Lonny Rollo
Zene : Gwenllian Marlen
Operatőr : Thanuska Imogine
Vágó : Nusaibah Shamika
Jelmeztervező : Orran Tigerlilly

Gyártás
Gyártó : Bethesda Softworks
Ország : Guatemala
Nyelv : Szentineléz
Forgatási helyszín : Mezőcsát
Hossz : 196 perc
Költségvetés : $681 413 621

Forgalmazás
Forgalmazó : Europafilm
Bemutató : 1978. december 17
Bevétel : $434 304 955

Steve Zahn – Wikipédia
Steven James Zahn (Marshall, Minnesota, 1967. november 13. –) amerikai színész és komikus, mozivásznon és színpadon egyaránt látható. Élete. Steve Zahn Marshall-ban (Minnesota, USA) született egy svéd-német eredetű családban. Édesanyja Zelda Clair, a YMCA-nál dolgozott, édesapja Carleton Edward Zahn, visszavonult lutheránus lelkész.
RMS Carpathia – Wikipédia
Az RMS Carpathia gőzös a Cunard Line hajózási társaság személyszállító hajója, amely 1903-tól 1918-as elsüllyesztéséig az Atlanti-óceánon személyszállítási feladatokat végzett. A Titanic 1912. április 15-i elsüllyedésekor mentési feladatokat látott el.
Xpress.hu
Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
magas-tatra.info
A dinoszauruszok a Föld szinte minden részéhez hasonlóan a Tátrában is itt hagyták lábnyomukat. A jól ismert szlovák paleontológus, Martin Kundrát szinte már az egész világot beutazta az őslények nyomait kutatva, a hazájában csak szlovák Indiana Jones-ként ismert szakember azonban a Magas-Tátrában is bizonyítékot talált arra vonatkozóan, hogy a világ legkisebb ...
TV műsorok - tv24.hu
Friss TV műsor 2018.05.13: Minden egy helyen a kedvenc tévéműsoraidról, sorozataidról! A legnagyobb sztárok, leghíresebb színészek, legjobb filmek, legszórakoztatóbb showműsorok, friss információkkal!


Watch Free. Szereplők. Videa. Android. Stream. Avi. Elemzés. 480p. Magyarul. iPhone. Film online. Full Movie. DVDrip. iPad. Vélemények. Kritika. HD. Ingyen. 720p. letöltés. Angolul. MP4. Filmek.. Teljes. Filmnézés. Download. BDrip. Indavideo. 4K Blu-ray.1080p