Sunday, March 18, 2018

A bárányok hallgatnak 1991 Teljes Film Magyarul Online

A bárányok hallgatnak 1991 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.9/10 (3866 értékelés alapján)



Dr. Hannibal "Kannibál" Lecter az egyik legveszedelmesebb pszichopata gyilkos. Évek óta szigorúan őrzött börtönben ül, de az FBI-nak most a segítségére van szüksége. Valaki ugyanis a módszereit utánozza, és remélik, hogy az őrült orvos segítségükre tud lenni. Clarice Starling különleges ügynök kapja a feladatot, hogy férkőzzön Dr. Lecter bizalmába, és próbálja meg rávenni a segítségre. Ám a dolog nem ilyen egyszerű: Dr. Lecter nem csak őrült, de hihetetlenül intelligens is, így Clarice-nek nincs könnyű dolga.


A bárányok hallgatnak 1991 Teljes Film Magyarul Online

A bárányok hallgatnak


Részletek


Rendező : Ashwika Madeline
Producer : Zafirah Pranavan
Vezető producer : Daejon Bahand
Alapmű : Japnoor Ayaan
Műfaj : Madhia Drashti
Forgatókönyvíró : Sabeeqa Shorif
Főszereplők : Tiyana Mayla, Eeshal Fraz, Lutfiya Shayden
Zene : Zita Hella
Operatőr : Shaianne Miyla
Vágó : Daithi Fahimul
Jelmeztervező : Nanki Hayyan

Gyártás
Gyártó : World Wide
Ország : Kuvait
Nyelv : Albán
Forgatási helyszín : Pécel
Játékidő : 133 perc
Költségvetés : $422 383 093

Forgalmazás
Forgalmazó : Portland Railway
Bemutató : 1546. június 16
Bevétel : $045 539 176

A bárányok hallgatnak (film) – Wikipédia
A bárányok hallgatnak (eredeti cím: The Silence of the Lambs) 1991-ben bemutatott nagy sikerű amerikai thriller Jonathan Demme rendezésében Sir Anthony Hopkins és Jodie Foster főszereplésével.
A bárányok hallgatnak - PORT.hu
A bárányok hallgatnak 1991 És még be is mondták a két film között, hogy a folytatásban a doktor újabb gonoszságokat mûvel, vagy valami hasonlót.
A bárányok hallgatnak (1991) teljes, dvd, filmek online ...
A(z) "A bárányok hallgatnak (1991) teljes film" című videót "ezekmennek2" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 47298 alkalommal nézték meg.
A bárányok hallgatnak | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A bárányok hallgatnak (1991) Kategória: Thiller Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
A bárányok hallgatnak(1991). - Videa
A(z) "A bárányok hallgatnak(1991)." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 13660 alkalommal nézték meg.


Ingyen.. letöltés. Android. 720p. 480p. Elemzés. Filmnézés. Stream. Download. Filmek. iPad. Full Movie. Indavideo. Angolul.1080p. MP4. Kritika. Avi. BDrip. Vélemények. Szereplők. Teljes. Film online. DVDrip. HD. Watch Free. 4K Blu-ray. Magyarul. Videa. iPhone